Witajcie Kochaniutkie moje laseczki

sweety to tak jak ja , już nie mogę się doczekać zdjęć w Twoim wydaniu , robisz rewelacyjne oddajesz cały ich urok, lubię je podziwiać .

skorpion811-51 dziękuję , jestem ciekawa moich nowych siewek , jakie one będą .

Margo2 kilka starych odmian już miałam , wiosna kilka dokupiłam od Lilypol jak zakwitły to oniemiałam i jesienią dokupiłam już kilkanaście .Już bym chciała ,żeby kwitły

Jeśli chodzi o stosowanie syropów , tez piła sosnowy z babki lancetowatej, itp.inhalacje na ciepło z rumianku , ssała plasterki cebuli , czosnek jadła wąchała to nic nie dało ,nawet olejki eteryczne do wąchania .
Ona ma katar alergiczny z tym,że u niej objawia się obrzękiem , nie może oddychać przez nos a wydzielina nie wychodzi normalnie normalnie przy wydmuchaniu tylko spływa po ściance gardła i to jej podrażnia gardło i oskrzela .Najciekawsze jest to ,że alergolog nie chce jej za bardzo podejmować się leczenia bo kieruje się wynikami testu , te wyszły ujemne ,i odsyła nas do laryngologa ,a Pani doktor laryngolog jest bardzo miła i stanowczo twierdzi ,że to jest alergia i powinien alergolog się nią zająć jak może tak nas ratuje . Dzisiaj mamy wizytę na 13 zobaczymy co nam powie .
Ewuniu już się robi .

Większości liliowcom pieski odgryzły patyczki więc są bez nazwy
1.nn ma piękne łososiowe kwiaty ,duże.
2.nn miniaturka bordowa
3.nn prawdopodobnie BRILLIANT CIRCLE ?
4.Night Embers
5.Susan Pritchard Petit
6.nn
7.Always Afternoon
8.nn
9.Diane TAylor
10.nn