Tajeczko niech rosną

Takie pełne pelasie zauroczyły mnie wiosną i teraz mam czerwone, różowe i te jabłuszkowe

Spróbuję w weekend porobić sadzonki. Pierwszy wolniejszy od dłuższego czasu
Agatko to jednoroczne trawki, choć w tym roku nie pokazały klasy. Piękne egzemplarze pokazywał Janusz /drozd
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 1#p1165451
Dorotko nasinka oczywiście zbiorę. Nie mam aktualnej fotki, ob ostatnio wyszł nieostra

Cyknę, bo planuję sesje całego ogrodu do wiosennych porównań, trzeba sprawdzić co przezimowało i w jakiej kondycji. Poza tym takie fotki są bardzo przydatne do oceny tempa wzrostu roślin.
Iwonko wiele jest na forum ogrodów, w których trawy sa imponujących rozmiarów i w imponującej ilości. Dodam tylko, że odwiedziwaszy odród fascynata tych roślin, nie mogłam się nimi nie zachwycić i nie kupić kilku do ogródka. Cieszę się, ze moje również wpadły w oko
Jesienie już pamiętam, dwie chyba w ogrodzie.
Jatro zapraszam.
Gosiu zrobię sadzonki
Marta, a ja liczę na wizytę

i ocenę w naturze. Fotki z postępu prac będa, jak tylko postęp nastąpi
Aga to jednoroczne trawki, mozna je sobie z nasionek wyhodować. Uwierz ceglany murek nie pasowałby zupełnie do całości
Miłko muszę się więc pospieszyć, bo nie będzie co zbierać. Teraz weekend wolny to będzie czas poobserwować.
Ula warto posadzić kilka traw, takie rozrośnięte egzemplarze to dopiero robią wrażenie

Wiesz, gdzie nabyć cenne odmiany, zupełnie niedaleko
Jaguś fotki robione kilka dni temu, może już nic nie ma

Pedzę po pracy z oceną szkód.