Witam wszystkich
Dzisiaj ostatni dzień, naszych zimowych radości
Repas zima w górach potrafi zauroczyć. Już teraz rozumiem tych ,którzy są w stanie pruć w Alpy za zdecydowanie wyższymi i groźniejszymi górami. Pewnie wioski narciarskie są jeszcze bardziej urocze.
Tamaryszku strumienia choćbym bardzo chciała nie zdołam upchać u siebie

Myślałam o jakimś cieku wodnym a la rzygacz (ale raczej bez lwa). Początkowo zastanawiałam się nad oczkiem, ale jednak stwierdziliśmy ,że nie bardzo jest miejsce.To w sumie mały przysegmentowy ogródek i niestety ku mojej rozpaczy nie można mieć wszystkiego.

W tym sezonie chcielibyśmy wymienić halogeny, bo poprzednie wysiadają i tu potrzebny będzie fachowiec. Rabatę zrobimy z M sami, pewnie nam zejdzie ale za to jaka radość

A z rzygaczem czekam na wycenę i tu się okaże. To ma być coś bardzo prostego, więc zobaczymy. Może spróbujemy sami jak koszty nas przerosną.
Agata witaj! Przy pergoli rośnie elfe z jednej strony, a z drugiej planuję powojnika fioletowego i tak już chyba zostanie

chociaż propozycje dziewczyn są kuszące. Ja mam karmnik u siebie wysoko, bo kocur czasem biega, więc ten nie zdałby egzaminu.
Iwonko no właśnie trochę im pozazdrościłam i może w przyszłym roku spróbuję. Grzałam się przy kominku z grzańcem w garści. Śniegu tu jest co nie miara, starczy na ferie z wszystkich województw.
Danusia właśnie się nim raczę.
Marta fajnie jak się jest w górach i jest zimowo i śnieżnie, w zimie po to się tu przyjeżdża. Marnie by było gdyby na stoku prześwitywała trawa

Słuchając prognoz na przyszły tydzień nie ucieszyłam się

Myślałam, że jak wrócę do siebie to będzie wiosna
Krysiu dzięki za odwiedziny

.Przed wyjazdem spytam właściciela , może wie co to za odmiana. Takiej kolumnowej mi trzeba. A jeśli nie znajdę pójdę w liściaste, tyle mam podpowiedzi, że przebieram w odmianach.

Murek kocica uwielbia to prawda
Jule no właśnie piszę Marcie ,że liczę po powrocie na wiosnę
Aniu zima jest fajna jak skrzypi śnieg pod nogami, pije się grzańca przy kominku, ale w mieście jak jest breja i stoi się godzinami w korku, niestety nie jest przyjemnie.
Na koniec ostatnie fotki z gór.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
tu jest zdaje się jakiś mostek czy coś i roślinki
Uploaded with
ImageShack.us