Gosiu...skalniaczek super. . Teraz dopiero widzę różnicę między moim... . Jak tylko znajdę czas wywalę, rozparceluję..tylko z tym znów mnóstwo roboty. . Różyczki śliczne . Moje wymarzły...uchowały się tylko dwie w tym jednej nie mogę focić bo czerwona. . Mój aparat nie łapie tego koloru.
Zeniu, w ogrodzie niestety ze wszystkim jest mnóstwo roboty No ale cóż...nast to nie powstrzymuje Ja dwa dni po budowie skalniaczka czułam go na swoich plecach
No a róże...są cudowne ale czasem i kapryśne Czasami trochę z nimi kłopotu, ale nadrabiają potem pięknymi kwiatami, a wtedy wszystko się im wybacza ibizaa, oj znam ten ból... Mnie też prześladowały już od dawna Co ja mówię...wciąż mnie prześladują coraz to nowe i piękniejsze...
Różyczki i u mnie pięknie kwitną , też ich ciągle dokupuję choć każdej wiosny gdy ścinam suche kujące badyle przyrzekam sobie że żadnej nigdy więcej nie dokupię ale na jesieni znowu dokupuję .. Teraz mam już ich sporo i ślicnie kwitną przez całe lato ..
Juuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mam w końcu normalny internet
Potem gdy się ogarnę ze zdjęciami wrzucę solidną porcję zdjęć
Agatko, dzięki Ja też je lubię ;) Maniusika, każdy z nas tak sobie mówi w godzinach słabości
A teraz... obiecana porcja fotek
A to śpiący "kwiatuszek"
Dzisiaj byliśmy też na małych zakupkach W sumie nawet dość sporych, w porównaniu do dotychczasowych
A to one:
Perukowce podolskie: 'Young Lady' 'Royal Purple' 'Golden Spirit'
Dzięki Madziu, owszem może niektóre ujęcia nawet mi wyszły, ale nie przesadzajmy z tymi "katalogowymi"
Aparatu nie zmieniałam już od paru lat, jeden to stary Olympus, a drugi trochę mniej stary Pentax
Witaj Ateno Dziękuje za miłe słowa Niuniuś to Nutka, mój najpiękniejszy kwiatuszek
Do dyspozycji są roślinki wypisane na zdjęciu, oraz prawdopodobnie pojawią się jeszcze:
- Głogownik 'Red Robin'
- Pięciorniki 'Lovely Pink' i 'Red Ace'
- Kalina koralowa 'Roseum'
- Pigwowce pośrednie 'Crimson and Gold' i "Jet Trail'
- Krzewuszka 'Nana Variegata'
- Tamaryszek drobnokwiatowy i pięciopręcikowy 'Pink Cascade'
Więc póki co muszę umiejscowić to co już mam, ale trzeba by tez uwzględnić już i planowaną resztę krzaczorów, żeby potem nie było przesadzania
Porcja zdjęć faktycznie solidna, a to znaczy, że bogato masz w ogrodzie
Nie będę "nikogo" wyróżniać, ale białe róże No i oczywiście śpiącego kwiatuszka
PS. Czy on chrapie