Witam...dzisiaj piękny dzień,słoneczko się pokazuje trawnik też,zima puściła,miejmy nadzieje ze nie będziemy mieć powtórki z zeszłego roku i wiosna szybko nadejdzie...
Wando brzozy to moje ulubione drzewa,miałam ich sporo w ogrodzie,ale jak już pisałam zmuszona jestem je wycinać,tego lata burza zrobiła to za mnie i powaliła dwie ... faktem jest ze słabo roślinki pod nimi rosną,ale zawsze coś tam rośnie...
Reni ciesze się ze byłam przyczyną tego ładowania
Ta żurawka ze zdjęcia to taka większa odmiana kupowana jako amerykańska,rozpoznana jako Palace Purple ...
Agnieszko witaj ,ciesze się bardzo ze swoimi kompozycjami sprawiłam Ci przyjemność...mniemy nadzieje ze wiosna już zbliża się powoli i ze prognozy synoptyków sprawdzą się...
Aniu ciesze się ze żurawka pięknie rośnie...ja wielokrotnie dzieliłam swój krzaczek i Twoja jest też z dzielenia,nie bój się ze zniszczysz krzaczek,ja odrywam ręką a jeśli rozetka jest bardzo ukorzeniona to wtedy ja podkopuje ...
Ja jeszcze nie mam zapału jakoś ten rok rozpoczął się dla mnie lenistwem mam nadzieje ze szybko minie i dostane energii...