Działka Gigusi- cz.4
-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Gigusi- cz.4
Witaj powiedz mi słoneczko czy róże na pniu to te z lidla ? Jaką mają wysokość ?
Witaj Giguś
zakupy pierwsza klasa
Te dwie pierwsze róże są boskie. A pogoda, to chyba każdy mam już jej dosyć. U mnie dzisiaj w nocy nawaliło znowu tego białego cholerstwa
Też chyba zacznę robić w końcu jakieś zakupy, bo inaczej idzie zwariować 

- bodzia3012
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Giguś, fajne zakupki zrobiłaś
Ja to, kurczę, nawet do sklepu nie mogę pójść, żeby humor sobie poprawić, bo ciągle jestem chora.
Na szczęście wczoraj przyszła paczuszka z Cebul, więc lilijki i liliowce czekają na wsadzenie do gruntu
Giguś, powiedz, że od jutra będzie już ciepło, plissss

Na szczęście wczoraj przyszła paczuszka z Cebul, więc lilijki i liliowce czekają na wsadzenie do gruntu

Giguś, powiedz, że od jutra będzie już ciepło, plissss

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani.
Marioluś tak masz rację te różyce na pniu to z lidla. To są miniaturki, mają ok 70-80cm wysokosci.
Cinek witaj. Nie wierzę, ze nie robisz żadnych zakupó. Toz to szał nastał. Pogoda już ma sie poprawiać -to ostatnie podrygi zimy. Pozdrówka
Bożenko kochana. "Wysiałam" (tzn. położyłam na wilgotnych ręcznikach papierowych i na kaloryfer) drugie nasionka od Piotrka i ojej jaka moja radość- fakt dopiero po 11 dniach ale kiełkują. Bozenko tak trzeba spróbować. Piękne zakupki w Lidlu. A co trzeba szaleć
Daluś kochana. bardzo mi przykro, ze choroba Cie tyle trzyma. Mam nadzieję, że do naszego spotkania przejdzie Ci wszystko. Kochanie no to cieszyć się trzeba, że paczka przyszła z liliowcami i liliami. na zakupy w sklepie zawsze znajdziesz chwilkę.
A teraz kochanie =od jutra ocieplenie. W sobotę ma być juz +15st. na Dolnym Śląsku. Ja bardzo bardzo ufam tym zapowiedziom pogodowym.
Pozdrawiam wszystkich mocno
Marioluś tak masz rację te różyce na pniu to z lidla. To są miniaturki, mają ok 70-80cm wysokosci.

Cinek witaj. Nie wierzę, ze nie robisz żadnych zakupó. Toz to szał nastał. Pogoda już ma sie poprawiać -to ostatnie podrygi zimy. Pozdrówka

Bożenko kochana. "Wysiałam" (tzn. położyłam na wilgotnych ręcznikach papierowych i na kaloryfer) drugie nasionka od Piotrka i ojej jaka moja radość- fakt dopiero po 11 dniach ale kiełkują. Bozenko tak trzeba spróbować. Piękne zakupki w Lidlu. A co trzeba szaleć

Daluś kochana. bardzo mi przykro, ze choroba Cie tyle trzyma. Mam nadzieję, że do naszego spotkania przejdzie Ci wszystko. Kochanie no to cieszyć się trzeba, że paczka przyszła z liliowcami i liliami. na zakupy w sklepie zawsze znajdziesz chwilkę.
A teraz kochanie =od jutra ocieplenie. W sobotę ma być juz +15st. na Dolnym Śląsku. Ja bardzo bardzo ufam tym zapowiedziom pogodowym.
Pozdrawiam wszystkich mocno

- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Gigulec a ja mam Cinderelle lidlową....
Bo ładna jest.....też mini.....ale ładna...zobacz u liski....
widzę że szalejesz.....ale zostaw sobie kasy na bilet do Wrocka.....i na tramwaj
Bo ładna jest.....też mini.....ale ładna...zobacz u liski....
widzę że szalejesz.....ale zostaw sobie kasy na bilet do Wrocka.....i na tramwaj

- giga45
Grzesiu- nie mogłeś wcześniej mi tego napisać. Bardzo wielki miałam klopot, którą wybrać. Cinderellę 3 razy odkładałam. cholerka wiem, że jest ładna.
Na bilet mam odłozone hihi.
Na bilet mam odłozone hihi.

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Giguś u nas nie było tych na wysokim pniu i dobrze , bo pewnie bym się skusiła.
Potem będziemy szukać dla nich miejsca na działce

Potem będziemy szukać dla nich miejsca na działce

Gosiu widzę że u Ciebie szał zakupowy w pełni i jak pisałaś nasadzeniowy.Pracowita z Ciebie kobitka
Powiedz mi Gosiu trochę bliżej na temat tych róż które kupiłaś (drzewek) ze str 72 żółte interesowało by mnie jak się nazywają itd. 

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Oj Gosieńko Twoja działeczka w tym sezonie przemieni się w istne Rosarium 

- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Gigo
Zakupy fantastyczne, super, że trafiłaś na okazję !
A gdzie przechowacie te wszystkie rośliny ?
Różyce piękne, zwłaszcza te na pniu.
Buziaki

Zakupy fantastyczne, super, że trafiłaś na okazję !
A gdzie przechowacie te wszystkie rośliny ?
Różyce piękne, zwłaszcza te na pniu.

Buziaki

zaszłam zobaczyć czy może u ciebie jest już wiosna, ale poza przebiśniegami i innymi kiełkami to też nic nie widać
czy ta wiosna w tym roku gdzieś zbłądziła????

czy ta wiosna w tym roku gdzieś zbłądziła????
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Oj chyba zbłądziła i to bardzo, bo u nas sypie od samego rana.Tylko kto naprowadzi wiosne na właściwą drogę?
- giga45
Witajcie kochani.
No cóż dzisiaj wreszcie bez śniegu, bez wiatru i w miarę ciepło. Poszłam po 17godz. na spacer na działkę i jest ok. Tzn. ziemia schnie, śniegu brak -czas prace zacząć. W sobotę zamierzam rewolucje na działce zrobić
Bożenko -ja postanowiłam, że te lidlowskie różyce na pniu posadzę w donice, a nie do gruntu, a to tylko dlatego, że jeszcze nie mam wykończonego tarasu,a właśnie przed wejściem na taras widze dla nich stałe miejsce.
Małgosiu-Szafir niewiele Ci powiem o tych różach, bo kupilam je pierwszy raz. Podobały mi sie i je wzięłam. Mają ok 70-80cm. Wsadzę je na razie do donic. Warto do lidla sie wybrać. Gosiu nazwa jest na opakowaniu-ja kompletnie na nazwach się nie znam. Buziaki
Kochana Joleńko ja teraz w głowice sie podrapuję, gdzie to wszystko upchać, aby jakoś to w miarę wyglądało i rosło, bo oczywiście kupując człowiek o tym nie myśli
Pellciu kochana- tak tak zakupy, tylko teraz M nosem kręci, a ja dumam gdzie co wsadzić
Asiulko, Małgosiu- juz nadchodzi wielkimi krokami wiosna, trzeba mieć nadzieję, bo inaczej człowiek zwariuje
Życzę tego wszystkim forumkom, aby jak najszybciej do wszystkich zawitała pełną buzią wiosna

No cóż dzisiaj wreszcie bez śniegu, bez wiatru i w miarę ciepło. Poszłam po 17godz. na spacer na działkę i jest ok. Tzn. ziemia schnie, śniegu brak -czas prace zacząć. W sobotę zamierzam rewolucje na działce zrobić

Bożenko -ja postanowiłam, że te lidlowskie różyce na pniu posadzę w donice, a nie do gruntu, a to tylko dlatego, że jeszcze nie mam wykończonego tarasu,a właśnie przed wejściem na taras widze dla nich stałe miejsce.

Małgosiu-Szafir niewiele Ci powiem o tych różach, bo kupilam je pierwszy raz. Podobały mi sie i je wzięłam. Mają ok 70-80cm. Wsadzę je na razie do donic. Warto do lidla sie wybrać. Gosiu nazwa jest na opakowaniu-ja kompletnie na nazwach się nie znam. Buziaki

Kochana Joleńko ja teraz w głowice sie podrapuję, gdzie to wszystko upchać, aby jakoś to w miarę wyglądało i rosło, bo oczywiście kupując człowiek o tym nie myśli

Pellciu kochana- tak tak zakupy, tylko teraz M nosem kręci, a ja dumam gdzie co wsadzić

Asiulko, Małgosiu- juz nadchodzi wielkimi krokami wiosna, trzeba mieć nadzieję, bo inaczej człowiek zwariuje

Życzę tego wszystkim forumkom, aby jak najszybciej do wszystkich zawitała pełną buzią wiosna

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Gosieńko u mnie już przyszła wiosenka, dziś było bardzo przyjemnie i ciepło
wreszcie i nareszcie
Kochanie ja w maju nie będę mogła przyjechać do Dalii
wielka szkoda
Trzymaj się Kochanie
i życzę porządnej rewolucji na działeczce 

Kochanie ja w maju nie będę mogła przyjechać do Dalii