Ogródeczek An-ki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródeczek An-ki
Aneczko zajrzyj do ciast :P
Widzę Aniu, że Twój wątek to się słodki bardzo zrobił od tych ciast 

Izulka ja to tak na przyczepkę ,to Bogusia,AVe,Tess i wiele innych koleżanek ma założone wątki kulinarno-ciastowe.
Wczoraj ,przy pieknej,słonecznej pogodzie posadziłam różę,2 gaury.Przesadziłam barbullę i nachyłek w bardziej słoneczne miejsce .Posadziłam tez funkię od sasiadki zza płotu(nie znamy nazwy,ale to ta z wielkich) i przesadziłam azalię do załozonego kacika tychże.

Kupiłam w Kauflandzie azalię-rododendron? Czy po przekwitnięciu wkopać go do ziemi czy dopiero na wiosnę?

Wczoraj ,przy pieknej,słonecznej pogodzie posadziłam różę,2 gaury.Przesadziłam barbullę i nachyłek w bardziej słoneczne miejsce .Posadziłam tez funkię od sasiadki zza płotu(nie znamy nazwy,ale to ta z wielkich) i przesadziłam azalię do załozonego kacika tychże.

Kupiłam w Kauflandzie azalię-rododendron? Czy po przekwitnięciu wkopać go do ziemi czy dopiero na wiosnę?

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, tak na pierwszy rzut oka... i na drugi raczej tez, to azalia japońska zimująca tylko w domu. Niestety temperatury poniżej zera nie dla niej. Po wiosennych przymrozkach możesz ja z doniczką zadołować w cienistym zakątku ogrodu - bardzo to lubi
A zimą na najchłodniejszy parapet
niestety.

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Anuś, śliczną różę kupiłaś, wiesz? 

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Dziewczęta, dziękuję bardzo! To jest odpowiedź Neluś: 4 albo 5. To rozumiem
W kuchni trzeba mi wszystko wyliczyc, odmierzyć, zważyc - inaczej nie biorę się za nic
Anulka, Quinn off England to prawdziwa królowa! Ale jest jeszcze jedna królowa ... Peace ... Masz? A w ogóle to Ty kiedyś przestaniesz kupować, czy tak na okrągło, cały rok będziesz?

W kuchni trzeba mi wszystko wyliczyc, odmierzyć, zważyc - inaczej nie biorę się za nic

Anulka, Quinn off England to prawdziwa królowa! Ale jest jeszcze jedna królowa ... Peace ... Masz? A w ogóle to Ty kiedyś przestaniesz kupować, czy tak na okrągło, cały rok będziesz?

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Mi też tak się wydaje jak Magdzi ,to azalia ,która nie zimuje w gruncie ,,swego czasu miałam taką samą ,wsadziłam do ogródka i poszła ,,,pamiętaj Aneczko ,po przekwitnięciu zetnij ją ,zostaw tylko parę pączków nad ziemią ,będzie pięknie kwitła ,no i zagęści się :Pmag pisze:Aniu, tak na pierwszy rzut oka... i na drugi raczej tez, to azalia japońska zimująca tylko w domu. Niestety temperatury poniżej zera nie dla niej. Po wiosennych przymrozkach możesz ja z doniczką zadołować w cienistym zakątku ogrodu - bardzo to lubiA zimą na najchłodniejszy parapet
niestety.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aneczko a gdzie twój ogródek to wszystko pomieści ?
Czyżby twój był większy od ogródka Neli ?
Chyba w tym roku już nie zjawię się u Ciebie, bo przedwczesna zima skasowała całą przyjemność ale już za to szykuję się na wiosenne oglądanie.
Jeśli nie zmieniłaś zdania oczywiście.

Czyżby twój był większy od ogródka Neli ?
Chyba w tym roku już nie zjawię się u Ciebie, bo przedwczesna zima skasowała całą przyjemność ale już za to szykuję się na wiosenne oglądanie.

Jeśli nie zmieniłaś zdania oczywiście.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Iza jak upieczesz to koniecznie się pochwal co wyszło
Bogusiu zrobię jak radzisz i będzie to domowy piekny kwiat.
Grażynko w tej kwestii nigdy nie zmieniam zdania tylko cholerka mnie bierze,że tak długo trzeba czekać na Twoje pojawienie się,a jaki to ogródek zobaczysz sama(ciągle podbieram trawnika hihi)
Aniu dziękuję za komplement w imieniu królowej,mam nadzieję,że będzie taka jak na obrazku.

Bogusiu zrobię jak radzisz i będzie to domowy piekny kwiat.
Grażynko w tej kwestii nigdy nie zmieniam zdania tylko cholerka mnie bierze,że tak długo trzeba czekać na Twoje pojawienie się,a jaki to ogródek zobaczysz sama(ciągle podbieram trawnika hihi)

Aniu dziękuję za komplement w imieniu królowej,mam nadzieję,że będzie taka jak na obrazku.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Anka, dzielisz wątek ?
Mnie taka azalia tez padła... mimo wystawienia jej latem do ogrodu...

Mnie taka azalia tez padła... mimo wystawienia jej latem do ogrodu...
Gabrysiu jeszcze się nie zebrałam w sobie
Teraz porobiłam zdjęcia w kolorach jesieni i fotosesję hortensji.Może po obiedzie ,ale coś się bojam-nie popsuję nic?

Winky Pinky

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
dobrze będzie 

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Aniu, nic nie popsujesz...
Klikasz na zieloną ikonkę nowy temat, tam wpisujesz tytuł i pod spodem normalnie piszesz to co chcesz.
Tylko moderator musi zamknąć stary wątek, i to wszystko.
Dasz radę...nie bój żaby...
Klikasz na zieloną ikonkę nowy temat, tam wpisujesz tytuł i pod spodem normalnie piszesz to co chcesz.
Tylko moderator musi zamknąć stary wątek, i to wszystko.
Dasz radę...nie bój żaby...