Kochani! Dziękuję pięknie za odwiezinki i tyle miłych słów. Jest mi niezmiernie miło je usłyszec!
minik dziękuję. Czekam na tę porę z utęsknieniem.
JolantaGraj Róże bardzo lubię. Rozrosły sie niesamowicie i musiałam je jesienią bardzo przyciąc! Zobaczymy co z tego będzie, czy nadal będą takie bujne?
christinkrysia Łyżwy to moje dzieciństwo. Często jeździłam po lekcjach na łyżwach z koleżankami, wracałyśmy padniete ze zmęczenia! Potem jeszcze jako studentka chodzilyśmy całą grupą na lodowisko i to późno po zajęciach, bo wtedy była dla stdentów rezerwacja. Miłe wspomnienia.
Druga działka jest w innym kierunku, odległa o 13km ale też w pobliżu jest mniejsze jezioro i piękny las.
babi52 Kasiu dziękuję. Bardzo lubię swój tarasik i poranną kawę latem. Jest naprawdę ładnie no i można odpocząc. Ptaki koncertują szczególnie rano a późno w nocy swoje solo odstawia słowik. Najpiękniejsza pora to maj i czerwiec, kiedy jest jeszcze mało ludzi. Zapraszam jeszcze.
rm27 zgadzam się z Tobą całkowicie! Zimową porą wygrzewam się z kolei przy kominku. Zapraszam jeszcze.
tara ok, bez obaw. Latem jest w tym miejscu kąpielisko, więc znam ten teren. W tym miejscu nie jest głęboko a lód jest bardzo gruby. Czy możesz sobie wyobrazic, że jeżdżą po lodzie samochodami i to gonią z górki na pełnym gazie!

Uważam że to jest zupełny brak wyobraźni!