Danusiu 
dziękuję za uznanie a cieszynianka w moim ogródku ładnych kilka lat i to już podzielona jej część.Lubię dzielić rośliny na których mi zależy ,żeby w razie jakby co jedna się uchowała.Tej filozofii nauczyłam się od mojej ogrodniczej
guru ;:7Sprawdza się!U nas wczoraj był bardzo ładny dzień!
Martusiu 
dziękuję, wiosna u mnie w zasadzie niczym się nie różni od tej w innych ogródkach ot, średnia krajowa!
Popołudnie miałam przyjemne, powędrowałam na działkę gdzie odwiedziły mnie Dzieci ,
przetrzebiliśmy moje roślinne zasoby i wstąpiliśmy na działkę, którą przejmuje obecnie Synowa po swojej ś.p.Mamie. Będę mieć ogrodowy azyl jak nie zechce mi się jechać do siebie to mogę podejść do Nich bo to blisko ode mnie .
Soniu 
miło mi, że Ci się spodobały szafirki. Moje foto dziękują za pochwałę.

Bardzo dziękuję za uznanie dla Tomka!
Lucynko 
dziękuję za pochwały ogródkowe, taki czas mamy w przyrodzie,że każda najmniejsza roślinka cieszy oko!
Dziękuję za gratulacje dla syna !

To był Jego indywidualny czyn ,wpłata na Fundację stąd oryginalne emblematy. Założył sobie dystans do pokonania i cel osiągnął Z niego żaden wyczynowiec ,cyklista także i biegacz dla zdrowia.Ale lubi też pomagać innym w potrzebie
Ja wczoraj też pokonałam pieszo drogę na działkę bo M nie miał ochoty na wyjazd więc wybrałam się do autobusu na skróty , żeby nie jechać 2 autobusami no i nie powiem,dało mi trochę w kość...Wyszłam trochę późno i ledwo zdążyłam. Ale cel osiągnęłam!
Halinko Miejmy nadzieję ,że pozostanie taka pogoda z nami na dłużej!Bardzo dziękuję w imieniu Tomka za gratulacje!

Chyba dzisiaj posadzimy pomidory w foliaku.
majowo...