Witam was wiosennie ,pogoda w dzień niezła,słońca troszkę też jest ,a w nocy przymrozki i roślinki hamują ze wzrostem, ja siedzę teraz w nadwyżkach ,ale już jakoś sobie poradziłam na tą chwilę ,więc mogę zabrać się za ogród,bo 8 marca będę siała pomidorki ,to dopiero będzie czuła pielęgnacja

.
Beatko,pasztecik i serniczek zjedzony ,no i pączki też w międzyczasie były i były bardzo pyszne

i na razie stopuję ,bo się nie uniosę i cała reszta w domku

teraz do roboty fizycznej do ogrodu się wybieram ,żeby odzyskać figurę do wiosny

,pozdrawiam

storczyka kupiłam w LM i pięknie przezimował tamtą zimę i zakwitnął ,teraz druga jego zima ,zobaczymy czy nie zginął ,jak przetrwał to dokupię jeszcze .
Marysiu,no to ogrom prac odwalisz w tym roku w ogrodzie ,to cudo w moim ogrodzie to akacja ,kopałyśmy jej odrosty ,ale nie pamiętam kto zabrał,pączki i u mnie zjedzone i na rok mam spokój

,u mnie wielkie spotkanie w maju, jak zawsze zresztą ,ale mam nadzieję ,że Ty pokażesz się jeszcze ciut wcześniej z mężem i nasionami

,pozdrawiam
Kasiu 69 witaj w moim ogrodzie ,ogrody szybko rosną ,więc szybko doczekasz się pięknych i dużych okazów i jeszcze będziecie się wśród nich szukać ,zapraszam znowu ,wracaj i spaceruj,najlepsze przed nami ,pozdrawiam
Iwonko,ten krzew to akacja o różowych kwiatach ,kwitnie praktycznie cały rok ,bo powtarza kwitnienie,dobrze,że pączki zjedzone i już nie kuszą ,pozdrawiam
Natalciu,widzę ,że irysy też lubisz,ja je uwielbiam ,tak cudnie mają dobrane kolory ,pozdrawiam
Kasiu 100780,przywrotnik niby taki skromny ,a taki piękny ,a kwitnący w bukietach jest cudownym wypełniaczem ,odebrałam wiadomość i odpisałam ,pozdrawiam
Martuś ,irysy uwielbiam ,ale piwonie bardzo kocham i pokaz moich piwonii też będzie ,ja sama gubię się w moim ogrodzie i nieraz nie zauważę ,że coś kwitnie ,kalmie też potrafią nas zauroczyć ,pozdrawiam
Krysiu,wspomnienia są wspaniałe,i jakoś inaczej ten ogród wygląda ,aż się buzia uśmiecha do ekranu ,jakby ktoś dobry kawał powiedział ,pogoda się poprawiła to i do ogrodu można wyjść i cieszyć się zapachem wiosny i pojedynczymi kolorami ,pozdrawaim