WITAM WSZYSTKCH ODWIEDZAJĄCYCH
MARIOLKO kwiat generała jest taki w realu . Teraz dopiero widzę różnicę między jednym ,a drugim . Różnią się tylko pierwszymi płatkami . Może to też kwestia wieku . Ta druga niebieska ma takie same listki ,wielkość kwiatu i kolor taki sam . na razie obie zdrowiutkie .
ADUSIU czosnki są dużo większe na zdjęciu wyglądają takie marnoty
HALINKO ja muszę obowiązkowo każdy kwiat powąchac . SISI to też dostojna niebieska dama . Musze zrobić odpowiednie zdjęcia do kolażu . Cały czs zastanawiałam się jak się nazywa ta biało -kremowa róża . Wczoraj robiłam porządki i znalazłam kartonik . Może DANUSIA ma taką samą białą do której szuka nazwy . Zielony pączek po rozbiciu żółta ,a póżniej biała z leciutko żółto -kremowym środkiem . Rośnie do 1,20 .
JADZIU jestem ciekawa Twojego LINCOLNA . Czytałam wczoraj u ROSE MARKA ,że rozkwita malinową czerwienią ,a kończy kwitnienie w kolorze lila . Nie wiem właśnie czy to LINCOLN . Moja zmienia barwy ,ale chyba jej coś nie pasuje ,że tak szybko marnieje i nie daje nacieszyć się swoim widokiem . Musze się jeszcze dużo o nich nauczyć . Takie kwiaty na słoneczny poranek