Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Aniu begonia śliczna - to moja ulubiona
kiedyś miałam taką, bardzo ja lubiłam niestety poległa 

Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Edyta 74 pisze:A ja pracowałam bardzo krótko,przed urodzeniem syna .Zajmuję się domem 14 lat i nie wyobrażam sobie ,że zostawiam dom i ogród i idę do pracy,chociaż bardzo bym chciała .Wydaje mi się ,że jak zacznę pracować to mój dom zarośnie kurzem,kwiaty padną z braku wody i opieki ,działka zarośnie zielskiem...jakoś źle to wszystko widzę.
Andziax007 pisze:
Edytko z jednej strony masz rację bo jak się pójdzie do pracy to nie ma się czasu na co inne ale z drugiej strony jest więcej gotówkiI teraz to dopiero dylemat ale ja mimo wszystko chciałabym iść
![]()
Wetnę się Wam w temat.
Ja pracuję od kiedy skończyłam liceum, w tym roku będzie 15 lat, mam 2 dzieci, dom, ogródek, nawet podczas urlopów macierzyńskich przynajmniej częściowo wykonywałam swoje obowiązki, przy drugim dziecku właściwie co ważniejsze całkowicie. Nie jestem pracoholikiem, ale była taka konieczność, żeby było gdzie wrócić.
Pewnie, że czasem bywa ciężko, ale ilość obowiązków mobilizuje. Moja poprzeczka jest postawiona bardzo wysoko, czasami od osób patrzących na mnie z boku słyszę miłe słowa, a to buduje. Poza tym czasy są takie, jakie są.
A przy okazji Andziux007 gdybyś potrzebowała rady na temat zasiłków, umów o pracę …. to służę na pw
- Andziax007
- Kontakt:
Wiolu jak to się mówi 'dla chcącego nic trudnego' i można pogodzić pracę z obowiązkami domowymi.....gorzej jak ma się pracę taką na 3 zmiany to myślę że ciężko zaplanować co do prac domowych....w szczególności 2 zmiana wtedy to już nic się nie zrobi....
Dziękuję na pewno kiedyś skorzystam z Twoich rad.....
Asiu nie ma a do najbliższego mam 64km
Dziękuję na pewno kiedyś skorzystam z Twoich rad.....

Asiu nie ma a do najbliższego mam 64km

- Andziax007
- Kontakt: