Dala - mój piękny ogród cz.3
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dalu, ja też sie przyłączam do Ani i Grażynki. Pokazuj, pokazuj jak najwięcej. Przyjemnie jest popatrzeć
na Twoje cudności.
U nas upał dwudniowy już się skończył burzą i deszczem. Wszyscy oddychamy i gdyby nie ten wiatr...
Buziaczki.
na Twoje cudności.
U nas upał dwudniowy już się skończył burzą i deszczem. Wszyscy oddychamy i gdyby nie ten wiatr...
Buziaczki.

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Carlo, Moniko, Reniu,
witam wieczorem i przedstawiam kilka zdjęć z mojego majowego ogrodu:
Zaczyna kwitnąć parzydło leśne i hortensja pnąca - obie rośliny mają piękne, białe kwiaty

A teraz roślinka, która zimuje w pomieszczeniu, wygląda jak jakaś trawka, a od maja tak ładnie kwitnie:

Może ktoś wie, jak się nazywa
witam wieczorem i przedstawiam kilka zdjęć z mojego majowego ogrodu:
Zaczyna kwitnąć parzydło leśne i hortensja pnąca - obie rośliny mają piękne, białe kwiaty

A teraz roślinka, która zimuje w pomieszczeniu, wygląda jak jakaś trawka, a od maja tak ładnie kwitnie:

Może ktoś wie, jak się nazywa

Dalu, twój ogród podglądam od jakiegoś czasu, piękny tyle w nim tajemniczych zakątków..
Na ostatnich zdjęciach zauważyłam parzydło leśne, zazdroszczę, że już kwitnie. Jednak Wrocław to nie Bydgoszcz, ja na rozkwit muszę jeszcze poczekać z tydzień lub dwa.
Pozdrawiam
Na ostatnich zdjęciach zauważyłam parzydło leśne, zazdroszczę, że już kwitnie. Jednak Wrocław to nie Bydgoszcz, ja na rozkwit muszę jeszcze poczekać z tydzień lub dwa.
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam