Piękne zdjęcia tulipanów - szczególnie spodobał mi się tulipan patriotyczny (biały w czerwone paski). Wszystkie rośliny takie duże, zdrowe i wypielęgnowane. Powiedź mi Asiu czy ten krzew z kwiatem zapylanym przez trzmiela (w ostatnim poście) to borówka amerykańska?
A propos braku czasu - mnie kolejny weekend nie będzie w Ząbkach (to już 4 z kolei... )
Witam,
Joasiu fajnie że Ci się podobaja moje rośliki, zgadłaś to jest borówka amerykańska mam jej kilka sztuk i dwie szt. borówki kanadyjskiej lubię czasem cos sobie skubnąć w ogródku, ale głównie to dla wnusia je posadziłam, służę wiedzą w tym temacie,
To trochę współczuję z tymi wyjazdami, nie masz czasu cieszyć się domem i ogródkiem,
ale jesteś młoda to masz jeszcze niby czas,
Pozdrawiam
Cynthio,
Ale miłe słowa dzięki , trochę choroby grzybowe robią szkód i atakuja te piękne roślinki i nawet opryski nic nie pomagają , właśnie zaatakowały mi klimatyska nie wiem czy nie padnie
Cieplutkie pozdrowionka
Asiorku, bujna kolorowa wiosna u Ciebie. Rabaty pięknie skomponowane. Ta misa z wodą to mała fontanna, czy poidełko dla ptaków? A może coś jeszcze całkiem innego?
Pozdrawiam Dorota
Dortko Witam,
to jest na razie prowizoryczne poidełko dla ptaszków, miało być małe oczko albo kamień fontanna, ale chyba jeszcze się wstrzymam z tą decyzją ,
Asiu jestem pod ogromnym wrażeniem twojego ogródka, ile ty masz różnych roślin i kwiatów, nawet borówki i Rh oraz azalie, to wszystko wymaga miejsca. Podziwiam cię, że na tak maleńkim skrawku ziemi stworzyłaś tak śliczny ogródeczek.
Uściskaj swoje zwierzaczki.