...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piekne te róże. Równiez nie mam jeszcze nic różowego z tego roku ale liczę, że na następny rok się poprawię.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
I znów Cyntio dałaś po oczach i wszystkich przebiiłaś. Piękny kolor tej magnolii i od razu z kwiatem. To masz już kwitnące lodówkowe, balkonowe - dla mnie bomba.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Dzięki Marcin
Tak właśnie zrobię,bo z przymrozkami jeszcze różnie może być
Na balkonie ona jest osłonięta i ma owiniętą ręcznikami doniczkę więc jest jej ciepło
Taro napisałaś,że jak będzie ciepło....to naczy ,że ona już na zawsze na tym balkonie zostanie
Aduś dzięki za miłe słowa ale to nie moja zasługa
Kupiłam ją z pączkami a że na balkonie jest ciut cieplej ,to kwiatki się pomalutku rozwijają

Tak właśnie zrobię,bo z przymrozkami jeszcze różnie może być

Na balkonie ona jest osłonięta i ma owiniętą ręcznikami doniczkę więc jest jej ciepło

Taro napisałaś,że jak będzie ciepło....to naczy ,że ona już na zawsze na tym balkonie zostanie

Aduś dzięki za miłe słowa ale to nie moja zasługa

Kupiłam ją z pączkami a że na balkonie jest ciut cieplej ,to kwiatki się pomalutku rozwijają

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
nie, tylko teraz jak ona kwitnie ma cieplo to moze dostac wstrzasu termicznego i padnie, chociaz jest u ciebie na balkonie to jest zahartowana, ale lepiej wsadzić do gruntu jak pogoda sie ustabilizuje.
Ja magnolii na zimę nawet nie przykrywałam, tylko ze u mnie pierwsza kwitnie biala gwiezdzista.
Troche zaluje ze nie kupiłam tez w tesco, tylko gdzie je sadzic mam 3 szt., a nie jedna eksmitowałam do ogrodka wnusi.
Ja magnolii na zimę nawet nie przykrywałam, tylko ze u mnie pierwsza kwitnie biala gwiezdzista.
Troche zaluje ze nie kupiłam tez w tesco, tylko gdzie je sadzic mam 3 szt., a nie jedna eksmitowałam do ogrodka wnusi.
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Renatko u mnie raz słońce, raz śnieg
A magnolię już mam ze 3 tygodnie ,gdzieś wcześniej w moim wątku jest jej zdjęcie po przyniesieniu do domu.
Kosztowała w OBI -60 zł. Myślę,że to dużo bo w Tesco były po ok. 7 zł. ale ja jestem bardzo zadowolona, bo jest dorodna. Te w Tesco to były takie 30-40cm. patyczki w foliowych woreczkach więc ,też nie wiadomo jak by się przyjęły

A magnolię już mam ze 3 tygodnie ,gdzieś wcześniej w moim wątku jest jej zdjęcie po przyniesieniu do domu.
Kosztowała w OBI -60 zł. Myślę,że to dużo bo w Tesco były po ok. 7 zł. ale ja jestem bardzo zadowolona, bo jest dorodna. Te w Tesco to były takie 30-40cm. patyczki w foliowych woreczkach więc ,też nie wiadomo jak by się przyjęły

Pozdrawiam słonecznie - Baśka