Sansewierie
Nie tylko doniczkowe cz.4
-
kasia74
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nie tylko doniczkowe cz.4
Pelargonie to nie moja bajka, Ty masz je na prawdę śliczne.
Sansewierie
Sansewierie
- kuneg

- Od: 29 sty 2021, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepiękne pelargonie, nigdy wcześniej takich nie widziałam 

- -Iwona-
- -Moderator Forum-.

- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Witaj Kasiu, dzięki. Pelargonie są tak różnorodne, że być może kiedyś jakaś wpadnie Ci w oko.
Grupowe zdjęcie sansewierii mi nie wyszło, to są ciekawsze fotki, jeszcze mam te zwykłe zielone szable.
Witaj Małgosiu, dzięki. Pelargonie różyczkowe są cudowne i nie opadają jak te rabatowe, uwielbiam tę grupę.
Pelargonia pachnąca.

Grupowe zdjęcie sansewierii mi nie wyszło, to są ciekawsze fotki, jeszcze mam te zwykłe zielone szable.
Witaj Małgosiu, dzięki. Pelargonie różyczkowe są cudowne i nie opadają jak te rabatowe, uwielbiam tę grupę.
Pelargonia pachnąca.

- kuneg

- Od: 29 sty 2021, o 08:11
Iwonko, no piękne są 
Właśnie przeszukuję internet w poszukiwaniu tych pelargonii, ale nie znalazłam w Polsce. Znalazłam za to sklep z bogatą ofertą w Holandii, tylko, że wysyłka 30 euro...
No i mam dylemat... niby ceny pojedynczych roślin nie są wysokie, bo tylko 2-3-4 euro, ale ta wysyłka...
Nawrzucałam za 30 roślin do koszyka na ok. 100 euro, więc razem z kosztami wysyłki byłoby ponad 500 zł i muszę się z tym przespać... bo ja właściwie nie mam miejsca na tyle roślin
, a kupować 2-3 sztuki, to się kompletnie nie kalkuluje 
Jakbym już mieszkała na wsi, to bym kupiła wszystkie odmiany, zarejestrowała szkółkę, wybudowała ogrzewaną szklarnię i żyłabym z tego, i byłaby to najfajniejsza praca, jaką udałoby mi się wymyślić... no tak mi się marzy
Właśnie przeszukuję internet w poszukiwaniu tych pelargonii, ale nie znalazłam w Polsce. Znalazłam za to sklep z bogatą ofertą w Holandii, tylko, że wysyłka 30 euro...
No i mam dylemat... niby ceny pojedynczych roślin nie są wysokie, bo tylko 2-3-4 euro, ale ta wysyłka...
Nawrzucałam za 30 roślin do koszyka na ok. 100 euro, więc razem z kosztami wysyłki byłoby ponad 500 zł i muszę się z tym przespać... bo ja właściwie nie mam miejsca na tyle roślin
Jakbym już mieszkała na wsi, to bym kupiła wszystkie odmiany, zarejestrowała szkółkę, wybudowała ogrzewaną szklarnię i żyłabym z tego, i byłaby to najfajniejsza praca, jaką udałoby mi się wymyślić... no tak mi się marzy
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.

- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Małgosiu cieszę się ogromnie, że się tak spodobały. Nie musisz szukać, aż tak daleko, są w Polsce, ba nawet tutaj na forum u Pawła.
Ustka 2025
Syrenka przeniesiona na czas remontu falochronów.

Ustka 2025
Syrenka przeniesiona na czas remontu falochronów.