Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...cz.2

Post »

Nic nie widać na telefonie to sobie powiększe a tutaj to wszystko to samo sikorek nie widać.Trudno nie pochwalę się moimi gośćmi. ;:185 ;:131 :wit
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Widzę! Na ostatnim zdjęciu sikorka siedzi na patyku nad słoninką :wink:
Nasze ptaszki z karmnika chowały się w krzaku aronii - teraz ją mocno przyciąłem, to uciekają dalej i też nie mogę zrobić wyraźnego zdjęcia.
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Andrzeju,cały czas przylatują czasami jest ich ponad 10 do tego parę wróbli czasami ze dwa kosy i coraz częściej sójki,Te dzikie gołębie i oczywiście kot którego musimy ciągle przeganiać bo nie spała bym po nocy żeby karmienie stało się pułapką.Została mi jeszcze jedna tura orzechów do rozłupania i niech się kończy ta zima bo będę musiała przeznaczyć orzechy dla nas to dla sikorek. ;:306 Jak nie będzie orzechów to może i te drobne,siemię mak kaszkę będą jadły,teraz to słabo jedzą tylko orzechy.Niestety zapowiadają dalej nie małą zimę a powoli wszyscy mają jej dość.Pozdrawiam Andrzeju i życzę szybkiej ,pięknej wiosny. ;:138
Awatar użytkownika
ewita44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2018, o 19:38

Post »

Jolu
Fajnie siedzieć w domeczku i obserwować ptaszki szukające pożywienia w karmniku.
Tylko kotka czyhającego na nie trzeba powstrzymać.
One czujne są i sprytne. Nie z takim zwierzątkami miały do czynienia. :;230 jak koteczek.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Ewciu mam baczenie na kotki o ile jestem w stanie a sikory przesprytne są ale już w lecie zdarzyło się że pod progiem leżał ptaszek,nie moje kotki ale prezenty przynoszą. ;:306 A ja kocham ptaszęta bo piękne,śpiewające i nieosiągalne.Zima już mogła by powoli odchodzić bo wszyscy mają jej dość narciarze już trochę użyli a nieodpowiedzialni górscy piechurzy wspinacze zachowają zdrowie i życie,nie narażając innych./to tak w nawiasie/ :wit Pozdrawiam serdecznie. ;:168
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”