Jak zawsze pięknie zaprezentowałas Maryniu swój mega kwitnący ogród i każdą roślinkę. Dzielżany petrada. Cudne.
Moje marzenie mieć takie. A tym czasem nie mam żadnego. 2 przepadły.
Zawilce masz piękne.
Dalie , hortensje, róże, marcinki ... przepięknie błyszczą e promieniach słońca
Hosty, paprocie ciekawe.
Bogactwo roślin masz ogromne.
Dobrego miłego weekendu
Tak,Soniu było cięcie aż iskry leciały... Potrzebowałam odsłonić zacienione miejsce na wrzosowisko..Teraz mam 2 w 1,z jednej strony hostowisko lekko zacienione i z drugiej dla wrzosów. U mnie żadne pniaczki,grube konary itp.się nie marnują,zawsze wykorzystuję je na rabatach.Lubię tak...
Aniu dzielżany uwielbiam,po zimie straciłam trzy... ale nic to,nabywam nowe i cieszę się nimi!
Moja działka pęka w szwach ale ja tak lubię..Teraz jest możliwość łatwego zdobywania roślin bardziej lub mniej rarytaśnych za jednym kliknięciem palca...A pokus wiele i chęć posiadania łatwo zaspokoić!
Miłego weekendu z wnuczętami Dziewczyny bo zapowiada się piękny!
Dziękuję serdecznie za miłe odwiedziny !
MOJE JESIENNE...
takie tam domowe pstrykanie...
astry z domowego bukietu
Soniu to już pewnie niedługo ...skończy się fotografowanie , pokazywanie,sezon się kończy...Ja tam nie jestem wybredna..nawet pospolita maruna wpada mi w obiektyw!
Na działkę nie lubię jeździć jak zimno a to przed nami !
Od rana leje... z działki nici...
Zimowity słonecznie piękne.
Maruny mam kilkanaście sztuk, więc czasem mam przesyt. Wczoraj tylko kilka zdjęć zrobiłam, bo mam wyjazdowy tydzień.
Rano zimno, choć słońce świeci.
Maryniu spokojnego odpoczywania, praca nie ucieknie.
Soniu aura się poprawiła więc ją wykorzystuję na maxa !
Ja wciąż mam niedosyt bo od zawsze coś przesadzam,przerabiam i nigdy nie mogę powiedzieć,że nie mam roboty na działce ...Ale ostatnio coraz trudniej mi to przychodzi w sensie,że coraz więcej czasu mi to zabiera..choć wciąż jeszcze daję radę i daje mi to radość życia...