Witaj ANIU!
U mnie jak na razie pudełka stoją pod balkonem.Nie ma tego dużo.Parapety mam zastawione doniczkowymi.
Myślałam,że w marcu resztę wysieję na działce i postawię pod folią ,niestety przeliczyłam się.
Chyba jednak wiosna będzie opóżniona.
Miłego dnia.
MARTO
Pogoda u nas straszna.W nocy dudniło i gwizdało i chyba padał deszcz bo rano było mało śniegu.
Rano padał deszcz,a około południa sypnął solidny śnieg i znowu jest biało.
Ten pierwiosnek pod storczykiem strasznie śmierdzi.

Storczyk z kolei pięknie miodowo pachnie,lecz niestety zaczyna przekwitać.
Miłego dnia.
Witaj LUCYNKO!
Tamtego śniegu już nie ma.W nocy deszcz zmył,ale w dzień padał deszcz,a potem sypnęło solidnie śniegiem i znowu mamy biel.Tak z nami bawi się zima.
Książkę przeczytałam nawet była ciekawa.Akcja toczyła się w Łodzi. Tak to już jest tam gdzie mieszka pisarka ,tam toczy się akcja.
Martwię się o rośliny na działce,niestety nie jesteśmy w stanie wszystkiego okryć.
Milej resztki dnia.Trzymajcie się.
BOGUSIU witaj
No nie wiem czy zima odpuści,u nas aktualnie leży śnieg.Też nie wiedziałam,że mój storczyk pachnie.Przy okazji jak wąchałam śmierdzącego pierwiosnka to powąchałam storczyka i teraz wiem,że pewnie nie które pachną.Muszę zacząć wąchać wszystkie kwiatki na działce.
Trzymaj się.
DOROTKO!!!
No niestety w sumie mam już dość tego czekania.U nas dosypało dużo nowego śniegu.
Też mam w planie duże zakupy.Kiedy to będzie?Dziś posiałam jeszcze nasiona dalii.
Trzymaj się ciepło.

WSPOMNIENIA NA CZERWONO.