Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolu a Ty też masz na swojej działce hiacynt. Próbowałam przebrnąć przez pierwszą część twojego ogrodu ale obejrzałam tylko ze 40 stron i się zmęczyłam. Na początku każdego wątku powinno być pokazane wszystkie roślinki jakie rosną w ogródku taki skrót to bym wiedziała co rośnie u Ciebie a tak to nie wiele wiem a ze mnie ciekawe jajo.
Genia
Genia
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tak Geniu - mam hiacynty - i w zeszłym roku u mnie w ogrodzie zakwitł chyba pierwszy hiacynt na forum - zobaczymy jak będzie w tym roku
a zdjęcia to umieszczam na bieżąco - gdybym na pierewszej stronie pokazał wszystko to dalej już nkmu nie chciało by się oglądać a tak to zawsze ktoś się znajdzie - kto przejrzy ...

a zdjęcia to umieszczam na bieżąco - gdybym na pierewszej stronie pokazał wszystko to dalej już nkmu nie chciało by się oglądać a tak to zawsze ktoś się znajdzie - kto przejrzy ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Karolu ja bym przyszła na pewno. Na swoim wątku postarałam się zrobić jak najwięcej zdjęć na pierwszych stronach to nawet jak się dalej nie wejdzie to widać jaki jest ogród ale Karolu to Twój wątek a ja się wymądrzam .
Jadziu jak zakwitną u Ciebie a na pewno zakwitną to zobaczysz jak będzie kolorowo. Byle do wiosny
Chociaż dziś jest u mnie od rana piękna pogoda .
Genia
Jadziu jak zakwitną u Ciebie a na pewno zakwitną to zobaczysz jak będzie kolorowo. Byle do wiosny
Chociaż dziś jest u mnie od rana piękna pogoda .
Genia
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu są nowości do kupienia już od dzisiaj.
http://www.cebule.pl/index.php?s=1&cc=1&cp=175
Twoje ukochane lilie, liliowce i inne bylinki.

http://www.cebule.pl/index.php?s=1&cc=1&cp=175
Twoje ukochane lilie, liliowce i inne bylinki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Geniu, jak u Ciebie kiedyś widziałam pierwszy raz dyptamy, to się rozchorowałam i stwierdziłam, że jednak muszę je mieć :P Tylko powiedz jak je zdobyłaś, z nasion czy gotowe sadzonki kupiłaś?
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Geniu, dzięki, a powiedz, gdzie zazwyczaj robisz zakupy w Toruniu? Bo ja znamy tylko sklepy na Rubinkowie i Żółkiewskiego, niedaleko galerii i te większe centra. A będę w tygodniu po dyplom w Toruniu, to moze uda mi się gdzieś skoczyć i rozejrzeć się 

Pozdrawiam, Alicja
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu wszystkie mają zdjęcia.
Zajrzyj jutro - teraz dużo ludzi na kompach, to może twój wszystkiego tak szybko nie załaduje.
Zajrzyj jutro - teraz dużo ludzi na kompach, to może twój wszystkiego tak szybko nie załaduje.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57