Pada deszcz, pada deszcz, pada deszcz na dworze.
Taki mokry, że już bardziej mokry być nie może.
Lecą tu, lecą tu srebrne koraliki.
Zmoczą drzewa, zmoczą pola, domy i chodniki.
To słowa piosenki ,której słucha Amelka w sam raz na dzisiejszą pogodę.Dla mnie niech pada wcale sie nie gniewam z tego powodu
.
ANDRZEJU długo mnie nie było ,wiec może dlatego nie zaglądałeś na moją stronkę nie szkodzi
BOŻENKO igliwie też mam przygotowane w pogotowiu gdyby nagle przyszły mocniejsze mrozy to wrażliwe rośliny miałyby okrycie.Masz racje luty szybko zleci i trzeba będzie zacząć ogrodowe porządki .Najchętniej już bym tam dłużej przebywała
DAYSY ta naparstnica jest taka kremowa w kropeczki .Nie wiem czy z nasion wyjdzie to samo .Zobaczę może będzie jakaś szczepka albo siewka bo jak na razie wygląda łanie .Też nazwałam ją kosmiczną naparstnicą

Mam tez inne naparstnice różowe jaśniejsze i ciemniejsze, bo lubię te roślinki zresztą jak każde
IRENKO to fajnie ,ze juz jeden sprzęt masz naprawiony Szybko wyładował sie akumulator z tego telefonu.Dla Ciebie mój misz -masz
TERENIU ta kosmiczna naparstnica Digitalis purpurea "Campanulata" Mam jej nasionka tylko czy to samo się urodzi?????, a nie wysyłałam Ci czasem jej nasionek, bo komuś wysyłałam ale mam SKS

. To był mój ubiegłoroczny przebojowy kwiat

Dla Ciebie peonia Itoh' Pastel Splendor'
MARIUSZU dobrze ,ze zostawiłeś szypułki to zawsze jakaś ochrona pąków Każdy się uczy ja również popełniam gafy .Mam tylko 3 peonie Itoh