Moje początki - giga45
Giga piękna choinka ,grudniki,i gwiazda.Ja też cieszyłam się z podkaszarki jak ja dostałam od taty.Śmiał się ,że nie wiedział ,że aż tyle radości mi sprawi taką rzeczą,więc zaproponował kupno taczek w następnej kolejności na jakieś imieniny czy cóś  .No to ja pięknie podziękowałam.Nie chcę
 .No to ja pięknie podziękowałam.Nie chcę  

Chcę Cię jeszcze uczulić na jedną sprawę. Ja z nadgorliwości ,jak zaczęłam przy kamieniach to skończyło się na skoszeniu całej trawy.Może i można ,ale wtedy może trzeba robić jakieś przerwy aby sprzęt odpoczął lub ostygł.Nie wiem nie znam się na tym,więc popytaj mężula ,bo w mojej spalił się jakiś kabelek,po ponad 4 godzinach pracy. 
   .Ale zaraz na drugi dzień kolega mi ją zrobił i działa do dziś.Nie wiem czy widziałaś u mnie na działce,te wszystkie srebrne chojaczki pochodzą z doniczek kupionych na święta.I tylko tu jest cały feler ,że mogą bardzo niedługo stać w domku ,a potem bodaj na balkon.
 .Ale zaraz na drugi dzień kolega mi ją zrobił i działa do dziś.Nie wiem czy widziałaś u mnie na działce,te wszystkie srebrne chojaczki pochodzą z doniczek kupionych na święta.I tylko tu jest cały feler ,że mogą bardzo niedługo stać w domku ,a potem bodaj na balkon.
Psiunia sympatycha.Moja suczka ,jamniczka ma 16 lat.Wabi się Ada.Słabo widzi i nie słyszy ,ale jeszcze czasem przyniesie nam piłeczkę żeby jej rzucić i wtedy się śmiejemy ,że chyba ją nadepnęła bo zobaczyć to na pewno nie.
Pozdrawiam cieplutko.

Chcę Cię jeszcze uczulić na jedną sprawę. Ja z nadgorliwości ,jak zaczęłam przy kamieniach to skończyło się na skoszeniu całej trawy.Może i można ,ale wtedy może trzeba robić jakieś przerwy aby sprzęt odpoczął lub ostygł.Nie wiem nie znam się na tym,więc popytaj mężula ,bo w mojej spalił się jakiś kabelek,po ponad 4 godzinach pracy.

.Ale zaraz na drugi dzień kolega mi ją zrobił i działa do dziś.Nie wiem czy widziałaś u mnie na działce,te wszystkie srebrne chojaczki pochodzą z doniczek kupionych na święta.I tylko tu jest cały feler ,że mogą bardzo niedługo stać w domku ,a potem bodaj na balkon.Psiunia sympatycha.Moja suczka ,jamniczka ma 16 lat.Wabi się Ada.Słabo widzi i nie słyszy ,ale jeszcze czasem przyniesie nam piłeczkę żeby jej rzucić i wtedy się śmiejemy ,że chyba ją nadepnęła bo zobaczyć to na pewno nie.
Pozdrawiam cieplutko.
Jak powstał ogródek u ciotki. 	 Cytuj wiadomość
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Giguś. Widzę, że jednak zdecydowałaś się na choinkę doniczkową. Nie zasusz jej tylko na balkonie. A kwiatki sliczne, a ponieważ od męża, to na pewno będą długo stać.   Też mam zawsze kłopot aby ponsecję  utrzymać dłużej. Ale chociaż kilka dni robi nastrój świąteczny. I tym się cieszmy. Z reguły chyba je przelewamy, lecz z tego co piszą o gwieździe to ona jednak lubi wilgoć.
 Też mam zawsze kłopot aby ponsecję  utrzymać dłużej. Ale chociaż kilka dni robi nastrój świąteczny. I tym się cieszmy. Z reguły chyba je przelewamy, lecz z tego co piszą o gwieździe to ona jednak lubi wilgoć. 

Też mam zawsze kłopot aby ponsecję  utrzymać dłużej. Ale chociaż kilka dni robi nastrój świąteczny. I tym się cieszmy. Z reguły chyba je przelewamy, lecz z tego co piszą o gwieździe to ona jednak lubi wilgoć.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki

Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witrajcie kochani. Dopiero dzisiaj mogę spokojnie do Was napisać.
Bardzo wszystkim dziękuę za odwiedziny i tak ważne dla mnie rady-dot. świerka, gwiazy i gudników.
Ze świerka naprawdę jestem zadowolona, stoi na razie na balkonie, myślę, że nic mu nie będzie. Grudniki nie ruszane, na razie w całości. Gwiazda jak już jest to niech zdobi pokój ile wytrzyma :P
Izuniu, Izabelo1, Jolu,Haniu, Zytuś, Lisko, Adunia i Krzysiu ślicznie Wam dziękuję. Krzysiu Tobie za relax podwójnie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Teraz lecę do Was :P , wszystkim życzę miłego dnia.

Bardzo wszystkim dziękuę za odwiedziny i tak ważne dla mnie rady-dot. świerka, gwiazy i gudników.
Ze świerka naprawdę jestem zadowolona, stoi na razie na balkonie, myślę, że nic mu nie będzie. Grudniki nie ruszane, na razie w całości. Gwiazda jak już jest to niech zdobi pokój ile wytrzyma :P
Izuniu, Izabelo1, Jolu,Haniu, Zytuś, Lisko, Adunia i Krzysiu ślicznie Wam dziękuję. Krzysiu Tobie za relax podwójnie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Teraz lecę do Was :P , wszystkim życzę miłego dnia.
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Witaj! Pozwalam sobie wkleić linka o choinkach w doniczce i o gwieździe betlejemskiej. Osobiście nie eksperymentowałam ani z jedną ani z drugą, ale wydaje mi się, że w artykułach masz to, co trzeba.

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Giguś 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc

Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Witaj Gosieńko  

O rany jakie ja mam zaległości Gosieńko grudniki są przepiękne, ja kupiłam sobie jednego w tym roku, ale chyba ma za ciepło bo mu pąki opadają, z tego co wiem to one lubią niższą temperaturę. Kiedyś miałam kilkunastoletniego i stał w sypialni, gdzie temperatura zimą nie przekraczała 15 stopni, co roku pięknie kwitł.
 Gosieńko grudniki są przepiękne, ja kupiłam sobie jednego w tym roku, ale chyba ma za ciepło bo mu pąki opadają, z tego co wiem to one lubią niższą temperaturę. Kiedyś miałam kilkunastoletniego i stał w sypialni, gdzie temperatura zimą nie przekraczała 15 stopni, co roku pięknie kwitł.
Pozdrawiam Olga.

O rany jakie ja mam zaległości
 Gosieńko grudniki są przepiękne, ja kupiłam sobie jednego w tym roku, ale chyba ma za ciepło bo mu pąki opadają, z tego co wiem to one lubią niższą temperaturę. Kiedyś miałam kilkunastoletniego i stał w sypialni, gdzie temperatura zimą nie przekraczała 15 stopni, co roku pięknie kwitł.
 Gosieńko grudniki są przepiękne, ja kupiłam sobie jednego w tym roku, ale chyba ma za ciepło bo mu pąki opadają, z tego co wiem to one lubią niższą temperaturę. Kiedyś miałam kilkunastoletniego i stał w sypialni, gdzie temperatura zimą nie przekraczała 15 stopni, co roku pięknie kwitł.Pozdrawiam Olga.