Cudnie tak powspominać lato w smętne, długie zimowe wieczory

Dzięki Tobie Gabi, od wiosny ruszam na polowanie storczyków ogrodowych. Już dawno widziałam je u Ciebie i strasznie mnie urzekły

Taką masz bujną "dżunglę" roślin, że już nie musisz plewićGabriela pisze: Witam aguskac ! Domyślam się że masz na imię Agnieszka...
Miło mi że choć trochę przyczyniłam się do tej "radochy".
Też lubię pooglądać i powspominać.
O! O! O! Doskonałe pytania, wyjęłaś mi je z ustbogusia177 pisze:Gabryśko czy cyklameny mają przybyszowe bulwy ,czy się i jak rozmnażają :P
Ja mam białą jedną i fioletowe 3 bulwy --kupiłam :P
I druga sprawa: jak jest ze storczykami ,
czy są trudne do rozmnażania i do utrzymania ,
czy na zimę się je chowa:P
Witaj Agnes !AGNESS pisze:Ależ przepiękne widoki, a te białe cyklameny- cudo-czy są problematyczne w ogrodzie
Jolu, ale wróć do nas z tego nieba...jollla500 pisze:Gabrysiu jak cudowniejestem w siódmym niebie
tulipanka pisze:Ależ naoglądałam się wspaniałości![]()
![]()
Cudnie tak powspominać lato w smętne, długie zimowe wieczory![]()
Dzięki Tobie Gabi, od wiosny ruszam na polowanie storczyków ogrodowych. Już dawno widziałam je u Ciebie i strasznie mnie urzekły![]()
Powiem Ci że to nie jest taka dżungla, to tak wygląda na zdjęciach, chociaż mam sporo roślin.aguskac pisze: Taką masz bujną "dżunglę" roślin, że już nie musisz plewić Smile też mi się tak marzy hihi
Musimy sobie sprawiać małe radości spacerując po naszych i cudzych królestwach bo inaczej to deprecha murowana. Fiołeczki masz prześliczne, słodziutkie, zawsze mi się one kojarzyły tylko i wyłącznie z doniczką, nawet się nigdy nie pokusiłam o posadzenie ich w ogrodzie.
Powiedzcie mi dziewczynki jak dodać na dole postu linka do swojego ogrodu??
bogusia177 pisze:Gabryśko czy cyklameny mają przybyszowe bulwy ,czy się i jak rozmnażają :P
Ja mam białą jedną i fioletowe 3 bulwy --kupiłam :P
I druga sprawa: jak jest ze storczykami ,
czy są trudne do rozmnażania i do utrzymania ,
czy na zimę się je chowa:P
Grażynko, musiałam Ci się odwdzięczyć za Twoje liliowce... hi...hi...kogra pisze:Gabi aleś mnie zażyła tymi letnimi widokami.
Aż mnie skręca, że tak długo jeszcze przyjdzie mi czekać, choćby tylko do wiosny.![]()