Monia, kochana co u Ciebie słychać, czyżbyś zapadła w sen zimowy. Obudź się, wiosna tuż, tuż.
Co u Jasia i Nineczki, czy wszyscy zdrowi Wstaw jakąś fotkę dzieciaczków.
Przytulam Wszystkich i serdeczności ślę.
Stasiu - kochana, dzieciaczki zdrowe, dziękuję oto pare zdjęć moich pociech
Ninka sobie zażyczyła - mamusiu uczesz mnie tak jak Sylwia Grzeszczak. Ja na to i myślę jak też ona może wyglądać nie na bierząco jestem ostatnio no i takie coś jej zrobiłam, dałam korale i mogła w spokoju śniadanie zjeść zachwycona niewiele do szczęścia potrzeba
Jankowi z kolei wszystko jedno jak go uczeszę i ubiorę na razie nawet różowy śpiworek po Ninie zniesie ale w lesie możemy sobie pozwolić, do miasta elegancko się ubieramy
A tak poza tym to: byle do wiosny...
A ogród jeszcze niedawno wyglądał tak:
a to jezioro
Pozdrawiamy wszystkich ciepło
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Z rewizytą się melduję Przede wszystkim koleżankę po kiju Ninkę pozdrawiam serdecznie i okonka gratuluję Piękną okolicę macie,las,jeziorko Krótko mówiąc moje klimaty.Pomidorki i warzywka w skrzyniach zajefajnie wyglądają.
O częstsze relację prosimy,coś więcej o jeziorku może napiszesz Pozdrowionka.
No tak, Nineczka to już duża i śliczna panienka a mama o tym zapomniała jak w jej wieku też lubiła się stroić.
Jasiulek słodki jak cukiereczek, jak ja kocham takie dzieciaczki latem już będzie Ci pomagał w ogródku.
Ogród w zimowej szacie wygląda czysto i elegancko, lecz niebawem zmieni kolorystykę i rozbłyśnie całą gamą barw.
Donoszę, że tunbergia już zaczyna kiełkować, czyli nasionka były świeżutkie, teraz tylko czekać jakie będą kolory.
Wspaniale ja bardzo lubię tunbergie Dziękuję za odwiedzinki
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Całe szczęście Moni,że Stasia Cie obudziła , miło Cię widzieć Ninka urosła, o Jasiu nie wspomnę , toż to kawaler , śliczności dzieci Nie długo wyjdziecie na podwórko, masz taki śliczny dom , otoczenie
Chciałam czekać do Wielkiego Tygodnia, ale sytuacja u mnie trochę niepewna, więc wolałam zrobić to wcześniej, tym bardziej, że widziałam że moje roślinki domowe już rozpoczęły pracę wiosenną. Przesadziłyśmy je razem z Ninką. Posiałyśmy też nasionka. Ja bym nie siała, ale Ninka chciała, to niech rosną. Kupiłam specjalne podłoże nawet więc musi urosnąć bo jak nie to będziemy składać reklamację
Proszę się tylko nie śmiać z moich gustownych opakowań po lodach Bardzo dobrze się sprawdzają
To nasz kwiatek ze swoją ulubioną zabawką butelka wypełniona kaszą
I takie wschody słońca, po drodze uchwycone
Widoczek dopiero będzie piękny jeszcze trochę, bo wiosna już tuż tuż póki co teren cały zorany bo wycinka była
3 razy musiałam czytać to słowo: kaszaniastą
A my musieliśmy część brzóz wyciąć, bo bardzo słabe były i groziły obaleniem... ale sporo zostało to prawda, działki z brzózkami bardzo urokliwe są :) super pomysł z robieniem zabawki dla wnusi kumpla cieszę się, że podrzuciliśmy pomysł. nam w sumie nikt nigdy nie dał zabawki samodzielnie zrobionej, a to byłoby coś