...::Ogród Marii Cześć 2::...
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: ...::Ogród Marii Cześć 2::...
Ależ apetycznie wyglądają!
Robiłaś z nich przetwory Marysiu?
- Zuzia111
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu..o to samo zapytam. Może mnie odpowiesz. Pytam bo ja nie robię a może bardzo smaczne.KaRo pisze:Ależ apetycznie wyglądają!
Witaj Zuzia przecież to nie jest wielki trud dając odpowiedź. Otóż jak już drugi rok to drzewko dało owoce i jak z rodziny zobaczyli te owoce to musiałam dać.Nawet sąsiadka działkowa też prosiła i skutkiem tego nie miałam z czego robić.Jedynie po jednym owocu pokroiłam w słoiku i zasypałam cukrem no i był sok do herbaty co jest pyszne. Wyobraź sobie że kilka dni temu zobaczyłam w sprzedaży w Biedronce po 10 zł za kilogram tylko nie wiem z jakiego kraju te owoce były. pozdrawiam do usłyszenia.
- Zuzia111
Dzięki Marysiu za odpowiedż . Miejmy nadzieję że drzewko tak podrośnie aby owoców starczyło dla ciebie i dla znajomych.
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Pięknie, smacznie i kolorowo!! Jak zwykle tutaj
Nadrobiłam zaległości, poczytałam, powzdychałam i dowiedziałam się, że ukończyłam tę samą szkołę.
Pozdrawiam bardzo serdecznie pani Marysiu i dużo zdrówka życzę!!
Bogusia
Nadrobiłam zaległości, poczytałam, powzdychałam i dowiedziałam się, że ukończyłam tę samą szkołę.
Pozdrawiam bardzo serdecznie pani Marysiu i dużo zdrówka życzę!!
Bogusia
Och Bogusia się pojawiła jak miło i serdecznie.Widać że troszeczkę luzu podłapałyśmy fajnie, fajnie zawsze coś się dowiemy .Przy okazji pożyczymy dosiego roku dobrych plonów i zdrowia.
Dzisiaj święto TRZECH KRÓLI oglądałam w uroczystości z różnych miast Polacy dokładają starań aby uświetnić to święto .
- Zuzia111
Witaj Marysiu. Takie kolorki w tak mrożnych dniach rozgrzewają mocno. Dawaj ich więcej, nie żałuj..oby nie zamarznąć. Pozdrawiam.
- Zuzia111
Dzięki za następną porcję pięknych zdjęć piwonii. . Rehabilituj się kochana, teraz dobry czas bez ogrodu...aby na wiosnę być w pełni sił czego ci życzę.