Witajcie.
Wreszcie przestało padać i słońce się przedziera! Hurrra!!!

Na dodatek jak przeżyję do środy w południe to już z górki będę miała i tylko o świętach będę myśleć.
Tak żeśmy się tu rozgadali o ostróżkach, że dzisiejsza sesja będzie im poświęcona.
Szukając zdjęć tych pięknych bylin zorientowałam się, że nie każdej ślicznotce zdjęcie zrobiłam. Trzeba to będzie naprawić w przyszłym roku.
Moniu czyli Crystal Delight jest bardziej narażona na ślimaki niż inne ostróżki?
Muszę zaryzykować. Może a nuż się uda..?
Beaby jeśli mróz zaraz nie skuje ziemi, to może się udać ze śnieżnikami.
Aga z jeżówek z BR będziesz na pewno zadowolona.

Zrób sobie prezent!
nifredil pisze:Aneczka... siadłam, przeglądnęłam.. zamówiłam

A potem zapytałam jeszcze mojego ślubnego czy według niego prawdziwa miłość może przetrwać dosłownie wszystko

Jak już dowiedział się co zbroiłam to stwierdził, że czasem ma wątpliwości..
Ha ha ha! Uśmiałam się i to nieźle!

Mam podobnie, choć nie do końca, bo zauważyłam, że Twój Em bardziej do urobienia niż mój.
Koniecznie pochwal mi się szybciutko co za żarówy capnęłaś!
I ja bym kupiła coś więcej no ale tak samo jak Ty, choćbym nie wiem jak kombinowała to i tak nie zmieszczę. Pocieszeniem jest dla mnie tylko to, że wiosną zamierzam pozbyć się tego co jest dla mnie ładne na poczet tego co kręci mnie bardzo!
I szykując zdjęcia na dzisiejszą sesję ostróżkową uświadomiłam sobie, że mam już całkiem białą ostróżkę.

Chyba wymienię więc na inną.
Soniu ten narcyz to Ice King. Kupowałam go w Lidlu.

W tym roku też był.
W B niestety tak mają, że robią przecenę. Potem jeszcze większą przecenę a potem, stop. Koniec. I wraca cena 100% i tak już niestety zostanie do wiosny.
Szkoda, że nie kupiłaś choć jednej paczuszki. Miałabyś okazje zobaczyć czy i na żywo śnieżniki Ci się spodobają.
Jak u mnie dzieci się pojawiły to zniknęły wszystkie szklane bombki na kilka lat. Na szczęście bez żalu, bo stare i pstrokate były.
I moje najulubieńsze ostróżkowe odcienie:
Basiu uwielbiam szafirki! Już nie mogę się doczekać jak w lutym pojawią się w doniczkach. Kupuję sobie wtedy do domu a potem siup do ziemi w ogródku.
Mariuszu jak ubiorę choinkę to i pewnie sesyjkę jej zrobię, to i kryształowe ozdoby tu pokażę.
Dorciu chyba nie ma tu niezadowolonej z zakupów w BR osoby.
Zawsze mam problem z tym rabacikiem, bo on nie chce wchodzić w to okienko z kodem rabatowym i muszę pisać do nich maila, no ale to znowu nie taki duży kłopot.
Ewelinko sugeruję Ci, byś sobie w wolnej chwili zajrzała do BR i zobaczyła jaki raj dla ogrodnika oni tam mają a i ceny przystępne... I zapłacić dopiero w lutym możesz...