...tylko jak pójdzie do tego basenu to pół dnia tam siedzi, a trawy później nie ma kto skosić, podlać itp...i wszystko ja.
Dlatego w tym roku basenu nie było.

No! W końcu coś co nie zaprząta mi umysłu i nie budzi ciekawości.apus pisze:basen złożyć
Pewnie że fajnie i to dla dorosłych jak i dla dzieci.apus pisze:Wiecie, fajnie mieć taki basen
I to jest sposób na składanie i sprzątanie basenuZenia pisze:Pewnie że fajnie i to dla dorosłych jak i dla dzieci.apus pisze:Wiecie, fajnie mieć taki basen. Ja kupiłam wnukom, cieszą się...zięć się męczy.
No i właśnie w ten sposób Wiolu, bez pardonu, zamordowałaś mi wiarę w to, że mój Em nie rozłoży basenu w przyszłym sezonie, po tym jak stwierdził, że rozkładać nie będzie.tulipanka pisze: Mój m co roku mówi że za rok już nie rozkłada a .... zawsze rozkłada.
Czyżby i mojemu Emowi marzyło się to samo co Tobie? No cóż... Pozostało mi życzyć Wam miłych kąpieliapus pisze:Wiecie, fajnie mieć taki basen, w upał położyć się na materacu i marzyć sobie, ale... ale nadal nie złożony.
A upałów jakoś nie zapowiadają![]()
Mam nadzieję Zeniu, że Twoje notowania "super teściowej" po tym zakupie nie zaczęły spadać drastycznie na łeb, na szyję.Zenia pisze:Pewnie że fajnie i to dla dorosłych jak i dla dzieci.apus pisze:Wiecie, fajnie mieć taki basen. Ja kupiłam wnukom, cieszą się...zięć się męczy.
A wiesz, że ja co jesień mam te same myśli?apus pisze:Beatko, Marysiu, Zeniu, Iwonko, po złożeniu basenu jest zawsze taki fajny, okrągły z lekko przekompostowanym podłożem klomb... w dodatku wypoziomowany... hmm... jakbym tam tak róże posadziła...![]()
![]()
![]()
Tylko nadal nikt nie kwapi się do jego poskładan.