Wybrać tego naj - niemożliwe, choć kilka zdecydowanie przoduje, a wśród nich gymniaczek z ostatniej fotki

I skrzyneczki pięknie zagospodarowane

Ale jest jedno ale... - gdzie są podpisy pod roślinkami, mogą być nawet nad, zresztą jak kto woli

nolina pisze:gdyby były nazwy mogła bym nazwać
no nie ma sposobu, ale wystarczy poprosić ładnie o nazwe jak gogoś interesuje jakaś konkretna. Tylko nie kłamać że wszystkie interesują.sokolica pisze:Zdradź koniecznie, a użyję tego samego sposobu, abyś w końcu foty podpisywał.
Co znaczy tyle? Skąd wiesz ile mam?sokolica pisze:A tak z ciekawości, na co Ci tyle spegazzinii? Masz v. unguispinus? Najlepiej sztuk co najmniej kilka, aby jednej nie było Ci żal, bo ja poszukuję
onectica pisze:echinopsisy sa bezkonkurencyjne!!!
nie da sie ukryć. Na nie najbardziej się czeka, szczególnie jak zakwitają pierwszy razhen_s pisze:No wszystko ładne do bardzo ładne ale kwiaty echinopsisów hybr. ... najładniejsze.
Przecież zawsze tak byłosokolica pisze:No nie wierzę - u Jacka zdjęcia prawie na każdej stronie Jak Cię do tego przekonali?
Astraki właśnie wszystkie przekwitły i trzeba poczekać z tydzień dwa na następny rzutpiasek pustyni pisze:To fotki specjalnie dla Magdy! A dla mnie coś...? Szlachty nigdy za wiele
Jacek jak zwykle skromnybanditoo pisze:nie jest tego taka straszna ilosc
Wiecej miejscasancho100 pisze:Napiszę w krótkich żołnierskich słowach.
Pikne kwiaty, piknych gymniaków na super fotach. Czego chcieć więcej?