Zakątek na Debowym
- iwek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 cze 2014, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątek na Debowym
Aniu na sam początek powtarzam się i będę to powtarzać do znudzenia robisz cudowne zdjęcia,róże cudownie Ci kwitną ja nie bardzo mam rękę do róż,ale w tym roku mam angielki pierwszy raz urzekły mnie bardzo i do tego obficie kwitną
Powojniki też w pełnej krasie i gratuluję lili św.Antoniego u nas nazywana lilią św.Józefa,mam małą sadzonkę jeszcze nie kwitnie ,ale mam nadzieję,że kiedyś się doczekam takich kwitnień jak u Ciebie 
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Aniu, po mojej ciasnocie, to z wielką przyjemnością rozkoszuję się przestrzenią w Twoim ogrodzie.
Masę kwiatów już zgromadziłaś i teraz gdy kwitną można podziwiać ich piękno, zwłaszcza cudowną lilię, która nie u każdego chce rosnąć.
Jaszczurka tak samo jak krokodyl, otwiera pyszczek żeby się schłodzić w te upalne dni a Ty byś chciała żeby jeszcze śpiewała, gdy śliny w pyszczku brak.
Córcia zdolna
osiągnie w życiu to co zaplanowała, oczywiście przy Twoim wsparciu.

Masę kwiatów już zgromadziłaś i teraz gdy kwitną można podziwiać ich piękno, zwłaszcza cudowną lilię, która nie u każdego chce rosnąć.
Jaszczurka tak samo jak krokodyl, otwiera pyszczek żeby się schłodzić w te upalne dni a Ty byś chciała żeby jeszcze śpiewała, gdy śliny w pyszczku brak.
Córcia zdolna
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaki Ty masz piękny ogród
przy pięknym domu, do tego drewniane altanki, podpory dla róż, pięknie to wygląda
A jakie róże pną się po domu, podporach , co za czerwień
piękne, a jak obficie kwitną
ogród śliczny, środek wolny a pod płotami cudnie skomponowane rośliny
Piękny perukowiec, nic nie widać tylko peruczka 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
iwek-Iwonko Dziękuję, dziękuję
Lubie też fotografowanie,Ale zdjęć roślinek uczę się dopiero drugi rok.Wynikło to na potrzeby forum
Róże ładnie kwitną.Ale z lili św.Antoniego faktycznie jestem bardzo usatysfakcjonowana.Kilka lat nic.Aż tu w końcu są i to kilka.Udało się.Wiem,że w innych rejonach tą lilię nazywają tej św.Józefa
Na pewno doczekzs się i ty pięknych kwitnień tej lili. Myślę,że na drugi rok powinna.W tamtym roku rosły mi tylko liście.Nawet nie bardzo kojarzyłąm co to między innymi roślinakmi.Już o niej zapomniałam.a w tym jak zakwitła.To już sobie przypomniałam o niej
stasia_ogrod-Stasiu Tak na działce przestrzeń jest i tak już ma zostać.Daje to poczucie luzu, optymalnej większości ogrodu.Ale na rabatach i to chyba wszystkich to już mam ciasno.
Dobrze, to ujęłaś. Masę kwiatów już zgromadziłam, bo tak je lubię i podoba mi duuużo.I jeszcze więcej
Znasz to uczucie ? Jaszczurka złapana przez moją Fionę .Pobawiła się i zostawiła ją.A ona tak siedziała na d trawie. Dochodziła do siebie.
córcia zdolna.Moja jedyna.( mam jeszcze dwóch synów) ale wiesz życie jest trudne.I trzeba mieć szczęście.A to z tym rożnie. bywa.Mnie od kilku lat nie oszczędza, tylko daje w kość, z rożnymi problemami.Ale i moim dzieciom też sypia się różne doświadczenia, raczej nie łatwe.
Ale ufam,że Bóg z nami i pomoże nam.
karolacha-Karolinko Dziękuję,Altanki to dzieło mojego męża.Jak i inne rzeczy w ogrodzie , czy z domkiem.Róża Flammentanz to dobra róża i zawsze obficie kwitnie.Szkoda tylko,że nie powtarza kwitnienia.
Perukowiec praktycznie rosnie kilka lat.Marny krzaczek.W tym roku dopiero ładnie zakwitł.
lilie

I widoczki

E

Rhapsody in Blue

Rosomane Janon - zakochałąm się w niej

kilka lat sadzenia i nic.A wtym roku cudnie kwitną, cudnie pachną

Róże ładnie kwitną.Ale z lili św.Antoniego faktycznie jestem bardzo usatysfakcjonowana.Kilka lat nic.Aż tu w końcu są i to kilka.Udało się.Wiem,że w innych rejonach tą lilię nazywają tej św.Józefa
stasia_ogrod-Stasiu Tak na działce przestrzeń jest i tak już ma zostać.Daje to poczucie luzu, optymalnej większości ogrodu.Ale na rabatach i to chyba wszystkich to już mam ciasno.
Dobrze, to ujęłaś. Masę kwiatów już zgromadziłam, bo tak je lubię i podoba mi duuużo.I jeszcze więcej
córcia zdolna.Moja jedyna.( mam jeszcze dwóch synów) ale wiesz życie jest trudne.I trzeba mieć szczęście.A to z tym rożnie. bywa.Mnie od kilku lat nie oszczędza, tylko daje w kość, z rożnymi problemami.Ale i moim dzieciom też sypia się różne doświadczenia, raczej nie łatwe.
karolacha-Karolinko Dziękuję,Altanki to dzieło mojego męża.Jak i inne rzeczy w ogrodzie , czy z domkiem.Róża Flammentanz to dobra róża i zawsze obficie kwitnie.Szkoda tylko,że nie powtarza kwitnienia.
lilie

I widoczki

E

Rhapsody in Blue

Rosomane Janon - zakochałąm się w niej

- iwek

- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Aniu wcale się nie dziwię,że róża Janson Cię urzekła jest prześliczna ,a Rhapsody in Blue też jest piękna.Cieszę się ,że choć u Ciebie mogę oko nacieszyć liliami św.Józefa
ja też powinnam się podszkolić w robieniu zdjęć 
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to masz zdolnego męża , gratulacje. Ogród pięknie wygląda kiedy ma takie drewniane ozdoby
Piękne zdjęcia te całego ogródka
ślicznie masz
A osobno, to piękne róze, ta ciemna niesamowita, śliczne lilie---piękny ogród. Róże przy domu

-
Marzena77
- 500p

- Od: 6 lip 2014, o 19:42
- Kontakt:
Pięknie u Ciebie a różyczki cudo
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, gratulacje dla lilii
I ja sadziłam kilka lat pod rząd cebule tych ślicznych kwiatów, bo przypominają mi babciny ogród....ale nie doczekałam się. Piękne są. Wczoraj stałam w korku obok ogródka, w którym rosły te lilie. Bożesz mój, chyba ich było ze 100
I ja sadziłam kilka lat pod rząd cebule tych ślicznych kwiatów, bo przypominają mi babciny ogród....ale nie doczekałam się. Piękne są. Wczoraj stałam w korku obok ogródka, w którym rosły te lilie. Bożesz mój, chyba ich było ze 100
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Aniu, nas swego czasu też życie nie oszczędzało, ale dzięki Bogu wszystko się unormowało, może nie do końca tak jak sobie wymarzyliśmy ale dzięki i za to.
I u Was wszystko wyjdzie na prostą, najważniejsze, żeby rodzina była zdrowa i trzymała się razem.
Trzeba być dumnym ze swoich dzieci a potem z wnucząt, bo to gałęzie jednego drzewa.
Och, te widoczki
róże, lilie i powojniczki, dorodne i fantastycznie kolorowe, bo słońcem malowane.

Trzeba być dumnym ze swoich dzieci a potem z wnucząt, bo to gałęzie jednego drzewa.
Och, te widoczki
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie.Susza jak na pustyni, dzień w dzień podlewanie
Dziękuję wam za odwiedziny
, - jutro odpowiem
Maczkowo- pierwszy raz w moim ogrodzie wszystkie

Adria

róża Reine des Violettes - pierwszy sezon jeszcze tej nie przypomina która ma być

Leonardo da Vinci

Augusta Luisa

Munstead Wood

Rosomane Janon -

Eden rose ? posadzona z drugiej strony luku ? drugi kwiatek

Charlotte

Dziękuję wam za odwiedziny
Maczkowo- pierwszy raz w moim ogrodzie wszystkie

Adria

róża Reine des Violettes - pierwszy sezon jeszcze tej nie przypomina która ma być

Leonardo da Vinci

Augusta Luisa

Munstead Wood

Rosomane Janon -

Eden rose ? posadzona z drugiej strony luku ? drugi kwiatek

Charlotte

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wcale nie widać u Ciebie upałów
Kwiaty są takie jędrne.
U mnie liliowce wyglądają jakby z nich wodę wyssało, takie zmiętolone
Ja jeszcze wrócę do Twoich potworów mieszkających na jałowcach
Ten pokazany ostatnio to według mnie larwa biedronki.
Ona żywi się szkodnikami. Powinnaś pozbierać na polu biedronki i przynieść do siebie
Ja też tak powinnam zrobić, ale nigdy nie mam czasu
Kwiaty są takie jędrne.
U mnie liliowce wyglądają jakby z nich wodę wyssało, takie zmiętolone
Ja jeszcze wrócę do Twoich potworów mieszkających na jałowcach
Ten pokazany ostatnio to według mnie larwa biedronki.
Ona żywi się szkodnikami. Powinnaś pozbierać na polu biedronki i przynieść do siebie
Ja też tak powinnam zrobić, ale nigdy nie mam czasu
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Aniu, cudowny letni ogród
wysyp róż i lilii jest niesamowity
uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia
to radość dla oczu !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
To ostatnie zdjęcie to od razu do jakiegoś czasopisma lub katalogu.
Pięknie
.
Pięknie
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
I co nic nie popadało u Ciebie?
Ale masz śliczne miejsce na ziemi, cudne masz kolory a jakie róże i lilie
Widzę sporo trawnika, wiele bym dała za taki skrawek zieleni.
Ale masz śliczne miejsce na ziemi, cudne masz kolory a jakie róże i lilie
Widzę sporo trawnika, wiele bym dała za taki skrawek zieleni.