Elżunia cieszę się, że nadal będziesz pokazywała swój ogródek.
Wiosna za pasem, więc czas na coraz więcej fotek.

Może jeszcze jakieś się pokażą ,ale dobre i to
 Może jeszcze jakieś się pokażą ,ale dobre i to  

ale znając Twoją zaradność to jeszcze mnie byś pomogła.
 ale znając Twoją zaradność to jeszcze mnie byś pomogła.  
  Będziemy się wzajemnie odwiedzać.
  Będziemy się wzajemnie odwiedzać.  

(Lucek od lucyfer
 (Lucek od lucyfer    )
 ) 

, dopadła grypa Diobliczka nieładnie to bardzo niebezpieczne choróbsko ale widza, że wachtyrza mosz przed gryzoniami i pańskim okym rabaty doglądo.
 , dopadła grypa Diobliczka nieładnie to bardzo niebezpieczne choróbsko ale widza, że wachtyrza mosz przed gryzoniami i pańskim okym rabaty doglądo. 

życzę i ślę
 życzę i ślę  

A co do butelek to różnie... np. można przywiązać obciętą butelkę do palika wlać wody i wstawić przypadkiem obcięte kwiaty, można zawiesić na drzewie ...zresztą życie samo podpowie. O takie cóś znalazłam https://www.pinterest.com/pin/134474738849150420/  Za słonko dziękuję bo od razu inaczej.
 A co do butelek to różnie... np. można przywiązać obciętą butelkę do palika wlać wody i wstawić przypadkiem obcięte kwiaty, można zawiesić na drzewie ...zresztą życie samo podpowie. O takie cóś znalazłam https://www.pinterest.com/pin/134474738849150420/  Za słonko dziękuję bo od razu inaczej.   

...no
 ...no  .  Oj ile cebulek wykopuję jak sadzę...po prostu nie pamiętam dokładnie co sadziłam w danym miejscu. Rośliny zwykle przycinam po pełni ...niektóre iglaki już poprzycinałam, sama nie wiem może w tym tygodniu..tylko nie wiem jak z czasem bo do 17 godz. w pracy.
.  Oj ile cebulek wykopuję jak sadzę...po prostu nie pamiętam dokładnie co sadziłam w danym miejscu. Rośliny zwykle przycinam po pełni ...niektóre iglaki już poprzycinałam, sama nie wiem może w tym tygodniu..tylko nie wiem jak z czasem bo do 17 godz. w pracy. 
  tygodnia życzę.
 tygodnia życzę.