Leśny ogród Elli - 2008r.
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Elllu,
bardzo dziękuję za odpowiedzi, a na przepis na gnojówkę spokojnie mogę zaczekać, bo do wiosny sporo czasu, niestety
Na szczęście po bardzo pochmurnym poranku słonko od czasu do czasu wygląda zza chmur, więc humor dopisuje.
Opis uprawy z nasion znalazłam w odpowiedzi powyżej, na pewno wiosną skorzystam, bo jeszcze mi sporo nasion z zeszłorocznych zakupów zostało.
pa
bardzo dziękuję za odpowiedzi, a na przepis na gnojówkę spokojnie mogę zaczekać, bo do wiosny sporo czasu, niestety

Na szczęście po bardzo pochmurnym poranku słonko od czasu do czasu wygląda zza chmur, więc humor dopisuje.
Opis uprawy z nasion znalazłam w odpowiedzi powyżej, na pewno wiosną skorzystam, bo jeszcze mi sporo nasion z zeszłorocznych zakupów zostało.
pa
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cieszę się, że mogę jakoś pomóckubanki pisze:Witaj Elllu,
pa

Z nasionami możesz miec kłopot w przyszłym roku, mogą nie zachowac 'siły kiełkownia' tak długo

Na poprawę humoru, trochę wiosny, jesienią

Biala sasanka

Migdałek

Ożesz TY
Elu Twój skalniak mnie powalił na kolana...Strasznie fajnie wkomponowałaś w niego kamiory i roślinki. ...Te kolorowe "placki" roślin okrywowych są super.. Ja mam skarpę na działce, i chciałabym obsadzić ją takimi roślinami - pięknie wtedy wygląda, a i chwasty nie rosną... Może mi sie kiedyś uda, bo na razie to mam łyso, bo jesteśmy na etapie urządzania działki...Fajnie że podajesz przy swoich zdjęciach nazwy roślin, to taka mała ściąga dla mnie jaką roślinkę ew. zakupić i gdzie ją posadzic..
Twój gąszcz roślin bardzo mi się podoba, ponieważ nie widać ziemi....
Będę u Ciebie częstym gościem bo wiele mogę tutaj podpatrzeć /jeśli pozwolisz/ i sie nauczyć..

Twój gąszcz roślin bardzo mi się podoba, ponieważ nie widać ziemi....
Będę u Ciebie częstym gościem bo wiele mogę tutaj podpatrzeć /jeśli pozwolisz/ i sie nauczyć..
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
O Matko....teraz pewnie bądę miała na sumieniu i Ciebie i Twojego M......lucy09 pisze:No nie!!!!!! Musiałam się przejść.Teraz, w tej chwili.Słów brakuje!!!!!!!A tam pewnie weki mi się rozgotowały a i obiad w polu. Muszę być rozsądna. Muszę już iść naprawdę. Ale masz cudne te rośliny!!!! Niebawem wrócę.PaPa

Jakoś dałam radę z obiadem i z tymi słoikami (walczę z nimi już kilka dni ). Teraz udało mi się dorwać do komp. I co widzę??? kolejne cuda!!!Jesień jest piękna (w twoim ogrodzie) u nas cały dzień pada. Miasto jest szaro-bure ohyda!!!!Niestety w moim ''ogrodzie''- raczej tam gdzie ma być, też jest szaro - buro.Dlatego tak lubię zaglądać do was. Marzyć i planować to pomaga mi przetrwać ten najtrudniejszy okres w roku.
Masz piękny ogród ale też robisz piękne zdjęcia.
Do następnej wizyty
Masz piękny ogród ale też robisz piękne zdjęcia.
Do następnej wizyty