Komarzyska zaczęły ciąć nie tylko na działce,ale i w mieszkaniu,po prostu są wszędzie.Muszę zakupić preparat do psikania,czego bardzo nie lubię

Raid do kontaktu już zakupiony
Andziu mi nie przeszkadzają zwieszone główki róż,ja patrzę na to z innej strony,to takie romantyczne
Hortensja Anabell występuje w kolorze różowym,ostatnio w szkółce Pan zaproponował mi tę nowość.Cena trochę za wysoka,około 70 zł,więc wzięłam tańszy model

Dla tej hortensji trzeba znaleźć sporo miejsca.Moja rośnie na środku trawnika.
Justynko no nie każdego bierze Eden

Zwisy...no wiesz

Novalis czuje się wspaniale wśród poletka truskawek
Jolu Eden musi mieć swój czas,po czym z roku na rok rośnie w siłę.Twój również da radę,zobaczysz:)
Muszę zakupić środek Switch,dziękuję za informację.Za późno zdecydowałam się na fioletowe tabletki znane na forum
Anetko ja właśnie kończę drugą dziś kawkę i chyba ostatnią
Limelight to super zakup

u mnie rośnie 3 lata i z roku na rok większa,a jak zakwitnie to oczu nie można oderwać
U mnie słonko wyszło,ale jutro dopiero pojadę na działeczkę....
Elwi mój najstarszy eden ma 4 lata,potem młodszy 3 lata i najmłodszy ma 2 lata.Garden of Roses mam od jesieni.Pierwszy raz zakwitła,jak na razie mogę o niej powiedzieć to,że ładnie trzyma kwiaty,lekko pachnie i jest mocno upakowana płatkami

Liście jak na razie zdrowe,zobaczymy jak będzie wyglądała pod koniec lata...
Ruda Zaba na Edenkę trzeba poczekać,ona musi się dobrze ukorzenić,a potem daje czadu.Moja najmłodsza dopiero po dwóch latach pokazała swoje piękne,duże kwiaty

Pashmina jeszcze się opiera,ale już jeden pąk rozchyla...
Iwiska Eden dostępna,więc zawsze możesz kupić,polecam
Anabuko swoje róże tylko raz sypnęłam nawozem do róż w maju

Psikałam też Bioseptem...
Cardinal w słońcu...
Chopin
Agnes Schilinger
Czekam na Winter Lodge
Novalis w pąkach
Tu rozwinięty kwiat Novalis
Orsola Spinola
Pashmina sprzed dwóch dni
Eden
Perennial Blue
Z lewej Quuen of Sweden,a z prawej Sweet Juliet,obie angielki...
Pozdrawiam serdecznie:)