Dziękuję Wszystkim za odwiedziny
Dziękuję pewnej Miłej i Kochanej Osobie, której kolekcjonerski ogródek z południa kraju zawsze podziwiam, a która wyczytawszy o moich chciejstwach, wyrażanych kiedyś w różnych wątkach, wysłała mi kwiatki: ciemierniki na wymarzoną rabatkę, epimedia, trawki i wiele innych...
Tyyyle serca dostałam, że nie wiem, co napisać
Zaczynam doceniać orliki. Pierwsze to oczywiście forumowe prezenty, a kolejne i następne to już z własnego siewu. Z roku na rok chce mieć ich coraz więcej, są niezastąpione o tej porze, gdy cebulowe prawie skończyły a róże i inne jak irysy i liliowce jeszcze się nie ukazują zbyt licznie.
U mnie Twój zawciąg, któy się rozrasta i chyba będę mogła go podzielić dla CIebie
Marzenko, dziękuję bardzo za to, że pamiętasz, ale poczekajmy jeszcze jeden sezon, niech zawciąg się rozrośnie
Orliki mają tyle wdzięku, ale u mnie utrzymują się głównie fioletowe i różowe.
Busz coraz większy, wysiało się tyle margerytek, a żadnej nie potrafię wyrwać
Zaczyna się robić kolorowo i letnie klimaty zaczynają wkraczać na arenę.
Margerytki też mam, kilka kępek ale też nie umiem ich wyrwać.
Są cudowne i tak długo kwitną.....chyba je rozsieję po całym ogrodzie.
Podobnie mam z orlikami.
Ale u mnie większość tych jasnych.
No to zaczynamy letni sezon.
Grażynko, kupiłam nasiona kwiatów z łąk, wysiałam, a teraz niecierpliwie czekam nowości z tej mieszanki. Mam nadzieję na kwiatki, ktorych jeszcze nie mam
Miłko, jeszcze przed chwilą fotografowałam bez końca omieg kaukaski, a teraz swoją sesję mają orliki, są w tym roku prześliczne