MAJU,ubiorek to nie jest .Kwitnie na jasno różowo i ma drobniutkie szare listki . GOSIU , to powojnik montana Fragrant Spring . ANIU ,piwonia cudna i bezproblemowa ,jak na razie .
Z moich irysowych pumilek już zakwitła tylko biała.
Stwarzasz im cieplarniane warunki i tak spieszą się z kwitnieniem.
Ubolewam tylko , że w maju nie będzie już tulipanów i lilaków
Jak Ty to robisz, że Twoje rośliny jakby w pełni lata były . U mnie podwonik dopiero co startuje, a Twoje już kwitną. Pumilki piękne . Piwonia cudna, czy ona pachnie?
DOROTKO ,JOASIU ,to są wczesne odmiany ,więc już kwitną .Inne dopiero pąki tworzą. OLUSIU ,tulipany pewnie już przekwitną ,ale lilaki jeszcze długo będą cieszyć kwiatami i zapachem .
Jolu ale cudności , ten brązowy niski , chyba nie mam takiego , czekam aż wszystkie zakwitną , powinno być więcej niż w zeszłym roku bo kilka z Czech zakwitnie .
GENIU ,nie mam takich rarytasków ,jak Ty ,ale sporo kupiłam w zeszłym roku .Powinno być na czym oko zawiesić . O który irysek Ci chodzi . JOASIU ,mak bylinowy .Kwitnie bezproblemowo co roku .Trzeba go tylko pilnować ,bo się rozłazi .
Jakie cudowne irysy. każdy ładny więc nie będę wymieniać kolorów.
Kolorowo u Ciebie się zrobiło, również kilka zdjęć mam ale ogólnych zaraz powstawiam ale muszę nadrobić zaległości na forum.