Marpy kwiatki wiosenno-letnie ...CD

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Marpy kwiatki wiosenno-letnie ...CD

Post »

Moje kwiatki uprawiam w ROD... ogrodem tego nazwać nie można ale ogródkiem ;:7 ...pewno można się skromnie odważyć ;:131 ... Przy wydatnej pomocy Małżonka uprawiam te rabatki od ponad 30 lat i oddaję im wszystkie swoje siły bo ;:167 oddałam już przed laty... :D
Poprzednia cz.TU

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

. . . . . . . . . . . . . . Obrazek

Obrazek

DCN...

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Re: Marpy kwiatki wiosenno-letnie ...CD

Post »

Witaj Maryniu-miłego dnia :wit
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Maryniu, witaj w nowej części Twojej przygody ogrodowej!
Widać gołym okiem, że całe serce oddajesz pielęgnowanym roślinom... w pełni sezonu wszystko bujnie kwitnie, przenika się, tworząc cudowny busz. Bardzo lubię do Ciebie zaglądać...
Wiosna tętni już kwieciem... popadało u Ciebie?
Pozdrawiam serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Witaj Maryniu.
Jestem "cichym" czytelnikiem Twoich ogrodowych opowieści. Śledzę, oglądam i podziwiam na bieżąco co u Ciebie. Robisz bardzo ładne zdjęcia.
Pełny pierwiosnek jest po prostu cudny ;:167 Bardzo lubię te kwiaty :D
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Niemiennie zamikerzam Ci towarzyszyć :wit Nie odpuiszcze sobie pieknych widoków z Twojej dziełki i - zdecydowanie coraz lepszych zdjęć :D
Awatar użytkownika
Iw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2008, o 22:00

Post »

I mnie udało się dotrzeć ;:138 . I nie przelatuję bo ....., ale z przyjemnością oglądam. A że nie zawsze coś skrobnę, to inna sprawa :( .
Bo nie sztuka mieć dużo różnych jak u mnie, tylko doprowadzić rośliny do rozrośnięcie, tego, że wpisują się w ogród. A jak do tego dodamy Twoje zdjęci,a to powstaje przepiękna kompozycja. I to mi się tutaj podoba. I na dodatek u Ciebie zawsze ;:3
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ach ta bordowa prymuleczka :roll: Przed chwilą Marysiu widziałam taką u Margo, a teraz znów u ciebie. No po prostu nie mogę się napatrzyć. I znów zapytam: zimowała już u ciebie?
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko ;:180 dzień spędzony na myciu okien skoro nie można było jechać "na baryły" :) czas na pozimowe prace domowe ..trochę zwlekałam ,żeby dotrwać bliżej świąt ale nawet jeszcze widać przez nie było... ;:306 A teraz to już błysk :) ...część M resztę ja i poooszło! Firany i zasłony nawet wyschły na balkonie ...deszcz popadał w nocy i rano już obeschło ale zimnica...

Obrazek

Obrazek

Aguniu- za ciepłe słowa i wizytę serdeczne dzięki ;:196 Dzisiaj wiosna przystopowała bo ostatnio każdy dzień niósł coś nowego .U mnie padało w nocy , zabierałam doniczki z balkonu bo mocno wiało i troszkę rano .Teraz ;:3 prześwituje ale ciepła nie ma. Odpoczywam po pracach domowych ... :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Hala - cieszę się z Twojej wizyty ;:168 tym bardziej,że zechciałaś się ujawnić :) Bardzo mi miło , że zauważyłaś moje fotki :) To dla mnie ważne ... ;:108

Obrazek

Obrazek

Aniu sweety- ;:196 kochana jesteś ,takich miłych słów nigdy dosyć! :D Co do zdjęć to dzisiaj łaskoczecie Dziewczyny moje ego... :D To chyba na konto nowo otwartego wątku :heja
Miło czytać takie słowa ale nie powiem,że się staram bo inni to wypowiedzieli przede mną a ja sloganów nie lubię...Sama wiesz jak to jest..pstrykamy,pstrykamy i czasem się coś uda ..wszak wszyscy tylko amatorami jesteśmy ;:131 ...A jak się zdarzy ,że komuś się spodoba i zechce swoją opinię wyrazić to sama radość! :D

Obrazek

Obrazek

Iwona za odwiedziny i jakże miłe słowa serdeczności ślę! ;:196 Gdzieżbym śmiała wymagać wpisów ilekroć do mnie wdepniesz !Większość zaglądających do mnie tylko przemyka... no a ja się rewanżuję ... Cieszy mnie ,że z przyjemnością do mnie zaglądasz i zapraszam jak najczęściej ..jawne odwiedziny to dla mnie sama przyjemność!

[url=http://www.%20fotosik.pl]Obrazek[/url]

Obrazek

Wandziu- to mój najnowszy nabytek :) podobno ma zimować...Szły jak ciepłe bułeczki ...jedną z ostatnich dorwałam , wcześniejsze miały więcej kwiatów ...

Obrazek

DCN...
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Jestem. :wit Piękne masz prymule. :wink:
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Kriss ! ;:180

MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Maryniu melduję się w kolejnej odsłonie Twojego ogródka ;:196
Pełna prymula przepiękna, a i widzę kolejną pełną.... trzymam kciuki, żeby wspaniale zimowały :D
Nie mogę przestać zachwycać się pierwiosnkiem ząbkowanym.... ależ okaz..... tak dużo kwitów.... po prostu cudny ;:167
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zaglądam i ja :D Albo przegapiłam, albo dotąd nie powiedziałaś, co sobie przyniosłaś z targu :D
Zdjęcie forsycji w niebie mnie urzekło. Muszę zacząć małpować, bo bardzo mi się Twoje ujęcia podobają.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Jestem i ja :wit
Mamy te same bordowe prymule.
Ale widzę, że masz jeszcze inne pełne.
W ogóle muszę dokupić więcej prymulek różnej maści
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jako, że kolejne chłodne dni się zapowiadają świeżych fotek nie będzie ... ;:185 One to w moim wątku w roli głównej ... Zamiast barwnych opowieści ja barwne zdjęcia zamieszczam ;:173 ... Nie wszystkim taka formuła odpowiada i moi Goście przemykają nie prowokowani do pozostawiania śladów ;:131 ... Ale skoro wracają to kolejne części wątku przybywają ! :)
Nie zapominam ,że mam stałe grono przemiłych Gości z zaprzyjaźnionych wątków z którymi odwiedzamy się z wzajemnością a czasem i ktoś nowy zapędzi się na chwilę... Z serca Wam dziękuję bo jesteście wielką motywacją dla mnie... ;:180

Czasem i ja buszuję po różnych wątkach mam i takie,do których z zaciekawieniem powracam w roli obserwatora .. bo z daleka jakby widać więcej ;:173 ...

Czas kończyć te wywody na rzecz wiosennych choć już lekko przeterminowanych ale nadal aktualnych migawek...

Obrazek

Obrazek
na hostowisku jeszcze cichutko
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pokrzywka kolorystycznie wpasowała się z tulipankiem i to ją uratowało przed wyrwaniem
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Agnieszko,Ewciu,Gosiu ;:196 jako wypowiedzi Wasze dotyczą pierwiosnków dla Was kolejny :) ... wprawdzie nie przepadam za pełnymi kwiatami ale to prezenty i jestem :D
Bardzo dziękuję,że zaszczyciłyście i Wy pierwszą stronę nowego wątku ;:168

Obrazek
ewamaj66 pisze:Muszę zacząć małpować, bo bardzo mi się Twoje ujęcia podobają.
Dobrze ,że się chociaż TY przyznajesz... :? Małpuj sobie małpuj a forsycja kieruje właśnie gałązki do nieba więc ujęcie jest naturalistyczne :) Czasem się uda coś ciekawego wypatrzyć ;:180

DCN...

MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Maryniu, to że serce oddałaś to widać gołym okiem, jest tak pięknie i kolorowo, zawsze uważałam, że najpiękniejsze są nasze ogrody, bo nasze, naszą ręką i sercem tworzone :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”