Tak jak pisałam w opisie na początku Chachani Czyt czaczani, wyższe niż Misti trochę dalej od miasta i o ile dobrze pamiętam to na jego stokach nie odnaleziono ofiar z dzieci, a na Misti sporo. Inna sprawa to zapraszam Cie jeśli byś miala ochotę zobaczyc zdjęcia, jest ich dużo więcej no i nawet te wystawione bardzo dużo tracą na rozdzielczości w internecie. Dziś byłam na Kościelcu przed chwilą wrócilam ponieważ malo chodziłam przez ostatni miesiąc nogi mnie bolą, no i ludzi w górach strasznie dużo.POZDRAWIAM OLGA
Pracuję,na razie zaczyna się sesja poprawkowa, jak ustali się podział godzin i zajęcia na obu Studiach Podyplomowych to chętnie zdjęcia zobaczę.Będę się starała mieć jak zwykle wolne czwartki.
Piękne zdjęcia. Aż widać, że tam powietrze jest inne.
A kawa wypita na tarasie, z którego rozciąga się taki widok, to pewnie
niezapomniane przeżycie...
Wisienko kawy nie pijałam ze względu na i tak za wysokie ciśnienie zwykłą herbatę, czasem ziołową a koleżanka najczęściej cocę, a trzeba zaznaczyć że z powodu wysokości temperatura wrzenia jest tak niska że to wszystko jest bez mocy herbata miaładopiero w Chila nad morzem.
Ale ty jesteś dawno emerytem, a ja mam przed sobą co najmniej 5 pracowitych lat na uczelni!I cięzko jest wywalczyć wolny czwartek, wtedy poniedziałek i wtorek są od rana do wieczora, a w soboty mogą ciągać....