Witaj Marysiu,piękny dzień był dzisiaj,troszkę zrobiłam w ogrodzie,,ja jeszcze nie odkrywam hortensji ani róż chociaż prognozy są bardzo dobre,miłego wieczorku życzę
Troszkę nie zaglądałam, a tu proszę proszę. Gratuluję przede wszystkim , a avatar nowy bardzo bardzo korzystny Marysiu ja się muszę pochwalić też, dostałam trytomę od koleżanki. Miałam i je unicestwiłam.siałam i nie wychodziło....a teraz będę miała.
Marysiu, no ja mam jeszcze ku pamięci dwa mniejsze stosy zasieków, aczkolwiek teraz Twoje chyba rzeczywiście bardziej imponujące są
A ja byłam dziś w Carrefourze i cala dumna z siebie wyszłam bez jednej roślinki, a mieli w bardzo obiecujących cenach róże NN....ale prewencyjnie Auchana będę nadal omijać szerokim łukiem...
Aniu ja też pozbierała u koleżanki nasiona i wysiałam u siebie wyszły śliczne kolory, zupełnie inne niż u niej. A taki kolorowy łan łubinów to moje marzenie Zobaczymy jakie wyrosną łubiny siane nocą
Witaj Marto ja miałam dzisiaj pracowity dzień i czuję się jakby mi ktoś dokopał najbardziej bolą stopy. Zdjęłam wieczorem okrycia z dwóch róż ....całe obsypane są pączkami, te okryte i te pod gałązkami iglastymi . Chyba musi już być wiosna
Na kilku parapetach kiełkują już pomidory, no to wspomnienie ubiegłorocznych zbiorów
Małgosiu ja trytomę kupiłam u takiego sprzedawcy na placu cztery lata temu i jak światełko po policyjnym samochodzie : kwitnie - nie kwitnie - kwitnie - znowu nie Jest żyje i jest zimozielona a co pokaże w tym roku zobaczymy! a kwitnie jednym kwiatostanem
Małgosiu dziękuję Pati nie bardzo wiem co zrobić z zasiekami, ja mam mnóstwo grubych gałęzi i co podchodzę to mijam bo nie mam sumienia a palić nie mogę bo suchulce trawy u mnie i u sąsiada. Więc ale by się hajcowało!
Cóż no nie mam charakteru mocnego , nic na to nie poradzę ale Ty w tym roku złożyłaś potężne zamówienie a ja muszę się pocieszać Iwonko bardzo dziękuję
Grażynko ja prawie w ogóle nie kupuję pomidorów, co smakują mi tylko te z krzaka Danusiu jak miło że jesteś bardzo Ci dziękuję Iwonko on nie zajmuje dużo miejsca ! mnie też chodzi po głowie ale chyba za rok Przejrzałam ofertę naszą i do kitu nie ma butków i szklarenka jest inna - świntuchy u nas dają marną ofertę
Wpiszę się w końcu do aktualnej części Od jakiegoś czasu gonię poprzednie, ale się poddałam - na bieżąco się czasem gubię, więc mogę pomarzyć. Aaaa, gratulacje wygranej
Marysiu gratuluję wygranej w konkursie
Ależ masz odmian pomidorków i to różne takie cudaczki..... czy one wszystkie równie pyszne, jak ciekawe wizualnie i śliczne ???