Normalnie się chyba zastrzelę

,odpisałam każdemu z osobna i nie wiem który klawisz nacisnęłam a tu wszystko zniknęło,pierwszy raz takie coś mi się stało
więc piszę jeszcze raz
Mamafrania mam cztery piwonie każda w innym kolorze ale ta biała podoba mi się najbardziej,w tym roku mam swoje nasionka papryki
Marzenko sezon już rozpoczęłaś ,paprykę mam już wysiewać

podpowiedz bo ja pierwszy raz
Taccunia dzięki za podpowiedź ,poszukam chirurga naczyniowego w Szczecinie a może ty mi kogoś podpowiesz
Edziunia witam w moim ogródku, pochwały dla mnie to miód na moje serce,nasadzeń w tym roku będę miała sporo,już się cieszę na nowe kwitnienia
Andziu miło mi i zapraszam częściej,ja również jak do tej pory nie zawiodłam się na Biedronce,wszystkie roślinki ładnie rosną a mam ich sporo , nasz Piotruś psotnik już nie jedną roślinkę nam zniszczył, w zeszłym roku uwziął się na fuksję i na jej kuleczki ,fajnie mu strzelały w paluszkach
Sylko dzięki za buziaczki ,całą mnie oblepiły, wspomnienia z jazdy saniami masz wspaniałe,musiało być cudownie ,
Iwonko cudowny zapach i smak,parę słoiczków czeka jeszcze w piwniczce
to może jeszcze z własnych zbiorów pomidorek i ogóreczki i tu już znam nazwę -ogórek śremski zawsze udaje się ,smaczny na surowo i do kiszenia