zielonajagoda pisze:Mini zlocik trójkowy zakończony, zbyt krótki, pozostał niedosyt. Nasza Marynia to wspaniała dziewczyna, kto jej jeszcze nie poznał, niech to szybko nadrobi. Marysiu, dziękuję za te wspólne chwile
Tak stanowczo za krótki

zielonajagoda pisze:Mini zlocik trójkowy zakończony, zbyt krótki, pozostał niedosyt. Nasza Marynia to wspaniała dziewczyna, kto jej jeszcze nie poznał, niech to szybko nadrobi. Marysiu, dziękuję za te wspólne chwile
Podpisuję się Dorotko pod każdym słowem które napisałaś i to prawda, jak się pozna Marysię, to ma się wrażenie jakby się ją znało od wielu wielu latkorzo_m pisze:Marysi nie ma to mogę spokojnie poplotkowaćDziewczyny ja miałam okazję Marysię poznać w zeszłym roku. To super babka
ciepła, miła, przyjazna, uśmiechnięta
ma się wrażenie, że zna się Ją długo. Szkoda, że krótko mogłyśmy porozmawiać ( musiałam jechać do domku), ale tego sezonu zapewne nadrobimy.
Zazdroszczę takich miłych spotkań, nie ma jak porozmawiać z osobami o tych samych zainteresowaniach.
Marysiu, ja nic a nic nie przesadzam.Maska pisze:Dziewczynki Kochane przesadzacie jak przystało na rasowe ogrodniczki, ale ściskam Was gorąco.