Niby wiejski ogródek

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Niby wiejski ogródek

Post »

Dzień dobry Krzysiu. Długo mnie nie było. Remont dachu niestety mocno się przeciągnął. Ciągle jakieś nowe cudeńka i problemy wyskakiwały. Tak więc cały czas z M. koczowaliśmy przy robotnikach i zupełnie nie miałam głowy do wysyłania roślinek. Ale pamiętam o Tobie i jeśli nadal jesteś zainteresowany, to na wiosnę podeślę Ci roślinki, które sobie upatrzysz. A co do dalii, to polecam P. Stanisława zdecydowanie
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Esmeralda Jeszcze nigdy od niego nie zamawiałem, rozejrzę się. :D U mnie już nawet zimna także (chyba) nie ma co się martwić o roślinki. :wink: Szkoda tylko, że już mi się kończą. ;:306

krasna101 Witam serdecznie. :wit Taki klimat uwielbiam. ;:108 A może kiedyś będzie słynnym piłkarzem? ;:224 Cały czas nad nim pracuję. ;:7 Nie wiem jak one się nazywają, ale polecam je. Bezproblemowe, ładnie kwitną. Ciekawe czy można z nich pobrać sadzonki..? ;:173 Tak to akacja, również bezproblemowa. Teraz to co dawne, polskie i dobre wyszło już niestety z użycia. :| Zawsze podglądam, tylko czasem nie zostawiam śladu. ;:306 Mój może jeszcze dokładnie tak wiejsko ale staram się. ;:173 A te białe krzaczki to tawuły. Sprawdziłem na necie.

atena40 Dobrze, że Twoja nieobecność na FO to nie było nic poważnego. ;:168
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Takie oblodzenie to tylko na fotkach fajnie wygląda , w realu już tak nie cieszy :roll:
W naszym końcu pogoda jak na tą porę przystało , w nocy koło 20 na minusie jak nie więcej ;:224
Awatar użytkownika
hania5
200p
200p
Od: 18 paź 2009, o 22:07

Post »

Jestem z rewizytą. Super masz ogród,lubię takie wiejskie ogródki,z kwiatami z dawnych lat.Piękne fuksje i bardzo fajna szklarnia.Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy i pasji ogrodowej.Trzymaj tak dalej ;:138 ;:138
Pozdrawiam Hania
Mój ogródek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-c-9
---
Od: 9 paź 2011, o 15:08

Post »

Kriss, to na pierwszym miejscu to złocień, czy co? :D Bardzo ładne.
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

tija Dokładnie. Teraz na szczęście, albo i nieszczęście spadł śnieg. Temperatura razem z nim. U mnie jeszcze względnie -15. :roll: ;:306

hania5 Witam ciepło w ten mróz. ;:3 Dziękuję za miłe słowa i wizytę. ;:168

cccc1969 Złocień, tylko trochę koślawy. :;230 W tym roku, mam nadzieję będzie go więcej. ;:224
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Kriss-super,że macie śnieg a u mnie sam lód na wszystkim :( Jak tak dalej będzie to nic nie przetrwa,chyba,że w lodzie, jak mamuty ;:306
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Witaj Krystian, 16 lat i to wszystko Twoja robota? Gratulacje wielkie i pozdrowienia, piękny ogród i świetne efekty, dla Ciebie medal ;:77
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

e-babcia Tylko, że go w niekontrolowany sposób przybywa. ;:306 Kilka godzin temu odśnieżałem schody i już całe zasypane. Wieje cały czas i cały czas pada. Na jedno to dobrze, jeśli chodzi o roślinki, ale jak nas tak zasypie? ;:173 :;230 Zawsze to jest jakieś zabezpieczenie. :;230

Ivona44 Witam serdecznie u mnie. :wit Oj to tylko nieduży ogródek i maliny. ;:224 Trochę posiać, posadzić... Nic szczególnego, a jednak to mnie odpręża. ;:173 Czy wychodzi mi to co robię? Nie wiem. :;230 Dziękuję za miłe słowa no i to wyróżnienie. :D ;:168
efka+
50p
50p
Od: 4 sty 2013, o 23:36

Post »

Witaj Kriss- u Ciebie jak zawsze ciekawie i ślicznie
to że pada śnieg, to dobrze bo przynajmniej przykryje niektóre roślinki
( u nie wyszło ich trochę z ziemi; krokusy, hiacynty, przebiśniegi, irysy
i boję się ze bez śniegu mogą zmarznąć)
Niebawem będziesz miał ferie, to pewnie rozpoczniesz sianie na nowy sezon
Pozdrawiam i dużo ;:3
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

efka+ Oj niedługo to przykryje wszystko. ;:306 Ja dopóki ziemia nie była zmarznięta to je przykrywałem nią. U mnie tyle śniegu, mogę trochę podesłać. :wink: Mam je teraz. Już połowa zleciała. To, że później będzie szkoła w niczym mi nie przeszkodzi. :D Dziękuję i wzajemnie dużo ;:3

Mój wczorajszy zakup. Do ogrodu oczywiście, albo (i raczej) na taras. Jaki kwiat balkonowy proponujecie tu wsadzić? ;:173

Obrazek

Na strychu u dziadzia jest jeszcze większa stara kamionka. Nawet ze starym smalcem. ;:306 Na wiosnę popatrzę, może akurat coś da się wsadzić tam.
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Wsadzilabym oczywiście palergonię lub lobelię...
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Ja bym posadziła różową lub czerwoną begonię na obrzeżach niebieską lobelię zwisającą. :D
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Witaj Gosiu ,przytulnie tu u Ciebie .Masz piękne wnusiaczki .Ja mam czwórkę wnusiów i mam ochotę na więcej .Uwielbiam kamionki pod każda postacią ,Twoja jest śliczna .Ja bym w nią nasadziła bratków ,aż się prosi .Zawsze możesz wymienić na inne i będzie rozmaitość .Trzymaj się kochana .Pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Kriss ,oczywiście napisałam do Gosi u Ciebie :;230 Ale na temat kamionki takie mam zdanie na prawdę
Teraz pozdrowienia dla Ciebie :uszy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”