W wiejskim ogrodzie
Re: W wiejskim ogrodzie
Ale cudne zdjęcia pokazałaś na 71 stronie. Zwłaszcza to z tym motylkiem czy ćmą w locie mnie zachwyciło. Artystka z ciebie prawdziwa. 

- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Reniu a dobre te winogronka, bo może uśmiechnę się kiedyś o patyczki?
Możesz okryć część , najlepiej byłoby te najbardziej dojrzałe ale to pewnie te na górze
Trzymaj się zdrowo
Izuniu dziękuję bardzo ! lubię fotografować (co widać) i robię dużo zdjęć a na FO daje tylko najlepsze (wg mnie
).
Możesz okryć część , najlepiej byłoby te najbardziej dojrzałe ale to pewnie te na górze

Izuniu dziękuję bardzo ! lubię fotografować (co widać) i robię dużo zdjęć a na FO daje tylko najlepsze (wg mnie

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maryś byłam cichcem cudne zdjęcia z str71.he, he jeszcze wszystko widzę...
a ukorzeniać możemy...

a ukorzeniać możemy...

- Maska
- Kontakt:
Misiu taką zwykłą kwiecistą mam ukorzenioną - już dojrzewa we mnie myśl wysłania roślin do Ciebie, ale nie wiem czy mi się uda przed wyjazdem do Iwonki. I mam k. taką o ciemnych liściach to tą Ci na wiosnę ukorzenię albo patyki wyślę. Mam też trochę orlików powysiewanych i może coś sama napiszesz co chciałabyś 

- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- Maska
- Kontakt:
Irminko chcesz okolice to proszę!
po sąsiedzku....

i z innej strony....

hej ! idę w las......

I inne...

Irminko to dzielżan od Ciebie , wyszedł na wiosnę jedną gałązką, którą nieuważnie nadłamałam ale z gałązki wyrosła taka duża roślina

czy możecie mi powiedzieć co to jest mam tego draństwa pełno w ogrodzie (odziedziczone po poprzednikach)

po sąsiedzku....

i z innej strony....

hej ! idę w las......

I inne...

Irminko to dzielżan od Ciebie , wyszedł na wiosnę jedną gałązką, którą nieuważnie nadłamałam ale z gałązki wyrosła taka duża roślina

czy możecie mi powiedzieć co to jest mam tego draństwa pełno w ogrodzie (odziedziczone po poprzednikach)

Marysiu ja w odgadywaniach jestem kiepska
ale za to mam pytanie
co to za strąki wiszą ?
ale za to mam pytanie

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Jakie piękne grona
Widoki masz godne pozazdroszczenia, zielono z każdej strony i las za płotem
Forum jak widać rozwija nie tylko pasje ogrodnicze, ale poczucie estetyk i miłość do fotografii też
ps. Piękny motylek

Forum jak widać rozwija nie tylko pasje ogrodnicze, ale poczucie estetyk i miłość do fotografii też

ps. Piękny motylek

- Maska
- Kontakt:
Renatko to jest fioletowa fasola, która po ugotowaniu jest zielona
Kasiu na pewno piękno ubogaca! jak przebywasz w miejscu które stale się zmienia to chcesz zatrzymać poszczególne piękne widoki! miałam na emeryturze wrócić do malowania po ......latach, iść na kurs malarstwa. Wszystko było postanowione, ale los chciał inaczej. Najpierw miałam problemy ze zdrowiem i na zajęcia iść nie mogłam a potem weszłam na FO i pędzelek zamieniłam na aparat fotograficzny

Kasiu na pewno piękno ubogaca! jak przebywasz w miejscu które stale się zmienia to chcesz zatrzymać poszczególne piękne widoki! miałam na emeryturze wrócić do malowania po ......latach, iść na kurs malarstwa. Wszystko było postanowione, ale los chciał inaczej. Najpierw miałam problemy ze zdrowiem i na zajęcia iść nie mogłam a potem weszłam na FO i pędzelek zamieniłam na aparat fotograficzny

- Joanna_68
- 200p
- Od: 3 lip 2008, o 20:42
Marysiu i zdjęcia robisz świetne uważam, że to forum zyskało wiele dzięki Twojej osobie, a śmigam już po nim 5 lat mimo, że dopiero niedawno zaczęłam coś tam pisać ale bywam często i jestem forumoholikiem 

Pozdrawiam Aśka
- Maska
- Kontakt:
Asiu bardzo dziękuję, ale na forum jest bardzo dużo osób robiących piękne zdjęcia i mających wiedzę na ten temat, czego przyznam się szczerze mnie brakuje
No... 5 lat to masz niezły staż i potrafiłaś tak na milcząco .... ja się odezwałam chyba po 2 - 3 dniach 

- lora

...oj pęndzelek koniecznie do roboty...

- Maska
- Kontakt:
Misiu ale brązowy i to na wiosnę bo żółty jak pisałam ma 1 pęd a tyle kwiatuszków. Uporałaś się już z gośćmi? 

- lora
...jest sporo ale grzeczni bardzo i poszli spać...nic mi nie przeszkadzają obiad ugotują ,podwiozą gdzie chcę...
tylko nie ogrodowi ale jutro jadę zobaczyć czy jeszcze można kupić sadawillę chyba dobrze piszę...
tylko nie ogrodowi ale jutro jadę zobaczyć czy jeszcze można kupić sadawillę chyba dobrze piszę...

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu mieszkasz w bajecznym miejscu ...ależ piękna okolica..... a teraz jesienią, te przebarwiające się drzewa..... uwielbiam takie widok
Bardzo smakowicie wyglądają winogronka..... to chyba jakaś pyszna odmiana i duże i kiście i owocki

Bardzo smakowicie wyglądają winogronka..... to chyba jakaś pyszna odmiana i duże i kiście i owocki