Moje storczyki-Karnova

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p
Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje storczyki-Karnova

Post »

Dziękuję ;:196 już wstawiam ;:180

Obrazek

Obrazek

Przepraszam że, dopiero teraz ale odbierałam paczuszkę od forumowej Koleżanki ;:168
A co do określenia mini chodziło mi o to że, ma małą doniczkę bardzo ;:218
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

No super EM, że kupuje Ci takie cudeńka ;:138 Więcej zdjęć kwiatków poproszę :wink:
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
valdessa_kane
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Karnova pisze:Valdesso mam taką samą nadzieję że, jeszcze chwilkę Mnie będzie cieszył swoim kwieciem ;:168 . Co do robaków nic nie zauważyłam oglądałam mu korzonki i są niby ok ale to się okaże ;:218
(...)
A teraz oto co zastałam w domku jak wróciłam z pracy ( Wczoraj jak byliśmy w kwiaciarni podziwiałam różne cudeńka i ten wpadł mi i Jemu w oko i dzisiaj Mój najukochańszy N zakupił mi piękną miniaturkę ;:167 . )
Pewnie z twoim wszystko ok i tylko mój był jakiś wadliwy - w końcu to gratis :D :D :D

W każdym razie dobrze mieć takiego hojnego N w domu :D - mój N też nie żałuje mi storczyków :D
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

duju tez Mnie to bardzo cieszy :tan i ma oko wie co wybrać :wink: co do zdjęć jutro wstawię jeszcze.

Kasiu wstawiłam może nie aż tak szybciutko ale są :heja

Tomku dziękuję ;:180 To prawda powinny być tylko tak ukwiecone hihi

Aniu może to jest multiflora aż wstyd powiedzieć że, nie wiem ale nadrobię te zaległości ;:204
I dziękuję Mnie też się bardzo bardzo podoba ;:167
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Callanthe
1000p
1000p
Od: 19 mar 2013, o 17:07

Post »

Ja myślę, że to jest mini ;:108 Widywałam już tak obsypane kwieciem miniaturki :wink:
Co nie zmienia faktu, że jest przepiękna ;:138 i ja mam słabość do miniaturek :)
Pozdrawiam, Pati :wit
Moje storczyki: cz. I II
sprzedam
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Callanthe dziękuję ;:196 Ja też myślę że, to mini bo ma naprawdę małą doniczkę i skoro mówisz że, takie widziałaś to może :)
Moje storczyki - Karnova
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

To jest baaardzo wielka mini :;230 ,ale sliczna!!!! ;:167
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Kasia wychodzi na to że, mutant ;:306 i zgadzam się cudna jest nie będę skromna haha
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Wiki w takim razie jestem pod ogromnym wrażeniem ;:oj a mogłabyś zrobić fotkę storczyka na tle jakiegoś przedmiotu dla porównania? Cały czas ciężko mi to sobie wyobrazić, śliczna roślina! ;:138
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Aniu jutro zrobię takie zdjęcie bo dziś już późno podam Ci wymiary ;:170 wysoka jest na 8,5cm a średnica 8cm. Przejrzałam jej korzonki i powiem Ci że, zdrowiutka aż miło :tan

Valdesso To że, gratisowy nie powinien być wadliwy ale... na pewno w przyszłości Ci pięknie zakwitnie ;:333 Nie ma to jak mieć wspaniałych Mężczyzn u boku :tan
Moje storczyki - Karnova
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Przecudna!!!!Jeszcze raz gratulacje i dla N rowniez ,jak zwykle za piekne fotki jak i wspanialy prezent ;:333
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Wiki, miniaturka niezwykła. Nie widziałam jeszcze z takimi długaśnymi pędami kwiatowymi. Ciekawe, czy powtórne kwitnienie będzie też na takich długich pędach.
Masz dziś dzień upominkowy? ;:306
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Karnova pisze: wysoka jest na 8,5cm a średnica 8cm.
Wiki nie spieszy się, po prostu kiedyś w wolnym czasie przy okazji ;) To ca wymiary doniczki czy rośliny? Jeśli całej rośliny to faktycznie mini ;:138 ale pędy ma faktycznie długaśne ;:108 robią wrażenie :D
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Kasia Dziękuję jeszcze raz bardzo i przekaże Fotografowi jak zawsze zresztą ;:196

Janeczko wychodzi na to że, tak :tan od Ciebie za co ogromnie dziękuję jutro się pochwalę oczywiście ;:196 A co do pędów faktycznie długaśne , co do ponownego kwitnienia myślę że, będą krótsze bo to pędzone jest na maxa ale i tak będzie piękne ;:333 ( tak myślę ;:218 )
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Nie wiem jak to będzie w przypadku miniaturek, gdyż nie miałam okazji sprawdzić. Natomiast w tych dużych phal. to różnie u mnie bywało. Czasami pędy są skromniejsze, a czasami zaskakują swoimi wymiarami. Teraz kwitnie u mnie biały z różowymi mazami, i obdarzył mnie bardzo długimi pędami. Zresztą to nie jedyny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”