Moj skromny ogrodek-julka_
Witam Was Kochani:)
Giguś dzisiaj po podłoże już wspomnienie zostało
a na grzybkach nie byłyśmy,bo i mnie i Kasi coś wypadło(mnie nie miał kto podwieżć
) ale nadrobimy...
k-c jesteś THE BEST -dziękuję po stokroć
Jadziu miałam przeczucie...widzisz?całuski dobra duszyczko
wczoraj miałam tylko ogródek ogarnąć ,a zabrałam się za zrobienie miejsca do ogniska

i ramki koło roślinek robiłam kostka ,żeby mojemu M sie lepiej kosiło
wieczorem zasnęłam jak mały niedżwiadek
Giguś dzisiaj po podłoże już wspomnienie zostało

k-c jesteś THE BEST -dziękuję po stokroć

Jadziu miałam przeczucie...widzisz?całuski dobra duszyczko

wczoraj miałam tylko ogródek ogarnąć ,a zabrałam się za zrobienie miejsca do ogniska

i ramki koło roślinek robiłam kostka ,żeby mojemu M sie lepiej kosiło

Julek!!!!!! Byłam tu wczoraj na podłoże!!!! Objadłam się i ledwo ruszając rękami napisałam parę słów i pewno zamiast wyślij dałam podgląd bo dziś patrzę a tu nie ma moich podziękowań.
Ale za to dziś wylizałam z dna co inni nie zjedli :P i pooglądałam miejsce na ognisko. Super!
Ale za to dziś wylizałam z dna co inni nie zjedli :P i pooglądałam miejsce na ognisko. Super!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zdjęcia wyglądają jak z jurnala. Ciekawe jestem jak altanka poradziła sobie z wiatrami, które ostatnio nas nawiedzają?
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
Mój skromny ogródek-Julka_
Dawno do Ciebie nie zaglądałem i muszę powiedzieć,że trzeba to zmienić.Robota pali się Wam w rękach.Piękny wjazd do garażu,budowa płotu,że nie wspomnę o Twoich ,rabatkach,kwiatkach i roślinkach.Wszystko to idzie w parze,budowa z obróbką ziemi.Będę podglądał budowę płotu.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard 

kochani taka jestem zabiegana przed wyjazdem,że aż mi przykro ...bo nie mogę nadrobić oglądania ogródeczków Waszych ślicznych
dzisiaj robię dzień dzieci u nas w domku(9 dzieci) -przyjaciele moich łobuzów, sama oczywiście sobie roboty dokładam,a kiedy sie spakuje to nie wiem
a w piątek wyjazd....
piterek,liska,asiula,krzysiek86,jolla500,iwcia&patyrek,rydnor,Jadziu... dziękuję Wam ślicznie za przemiłe słowa i że mnie jeszcze odwiedzacie
jak będę robiłam ognicho to oczywiście zapraszam(dam znaka)...a altana wiatry przetrwała doskonale,nawet nie drgnęła( brava dla mojego M,że ją tak przymocował)
całuje Was gorąco
i mam nadzieję że uda mi się wieczorkiem pooglądać co u Was

dzisiaj robię dzień dzieci u nas w domku(9 dzieci) -przyjaciele moich łobuzów, sama oczywiście sobie roboty dokładam,a kiedy sie spakuje to nie wiem

piterek,liska,asiula,krzysiek86,jolla500,iwcia&patyrek,rydnor,Jadziu... dziękuję Wam ślicznie za przemiłe słowa i że mnie jeszcze odwiedzacie

jak będę robiłam ognicho to oczywiście zapraszam(dam znaka)...a altana wiatry przetrwała doskonale,nawet nie drgnęła( brava dla mojego M,że ją tak przymocował)
całuje Was gorąco

i mam nadzieję że uda mi się wieczorkiem pooglądać co u Was