Wybaczcie, że trochę zaniedbałam swój wątek, ale kończyliśmy tynkowanie i dzień pełen wrażeń!
Mariolko ja dzisiaj jedynie podlałam rośliny w tunelu, bo wreszcie ekipa oddała mi wąż

zebrałam agrest i porzeczki (część), ale przerabiać będę jutro!
Reniu witaj

a ja myślałam, że spędzasz w ciekawym miejscy wakacje

a zdjęcia wkleiłam te najlepsze gorsze poszły do kosza!
Małgosiu ja coś przewidziałam, bo nie dałam się Wam namówić i tam gdzie zamawiałam to nie żałuję, ale błędów się nie uniknie. Wiązówkę mam od Marysi , a bulwkową kupowałam u Emila i pięknie rośnie! a to co nie wyszło zareklamowałam i dostałam inne rośliny w zamian
Marysiu mam ją od forumowego Emila i jest śliczna - masz rację taka wyrazista! już zimowała bez problemu
Kasiu liliowiec trochę kolorem a trochę nazwą mnie sprowokował
Ewuniu Rozalko jak miło że jesteś mimo braku czasu! brakuje mi Twojego pięknego ogrodu, ale wierzę że jak będziesz mogła to zaraz otworzysz wątek. Pozdrawiam Cię serdecznie
Ewuniu Rewi zrobiłam go parę dni temu, ale zapomniałam nazwy i dzięki Marysi pamięć wróciła a zdjęcie mogłam wkleić
Jacku dziękuję

oczywiście nie mam dalmatyńskiego tylko irlandzki, to cieszę się że moją pomyłką sprowokowałam Cię do napisania.
Cleome mnie szczególnie cieszy, bo jest z własnego siewu, poluję jeszcze na różową. Pozdrawiam i zapraszam!