Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Dzień dobry wszystkim miłośnikom przyrody!
U mnie w tej chwili przez grube i ciężkie chmury przebija się słoneczko, co z tego będzie w ciągu dnia - zobaczymy. Dzisiaj mam dużą imprezę rodzinną - 60-tka mojego taty więc zaraz zabieram się do pracy ;:130 oby tylko nie było żadnej burzy :roll: Właśnie zrobiłam obchód po ogrodzie, poranna porcja ruchu zaliczona, jeszcze tylko kościołek i niedziela zaliczona :lol: a potem będę się zajadała pysznościami z przepisu Aguniady :wink: Dzięki!
Eluniu witaj ;:196 Cieszę się bardzo, że zdjęcie Ci się podoba, mnie też! Pozdrawiam!

Życzę Wam spokojnej niedzieli z piękną pogodą...
Do zobaczenia wieczorem jak dam radę :wink:
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, dzień zapowiada się wspaniale - myślę, że na taką celebrację słońce będzie przyświecało Wam przez cały czas :)
Wszystkiego naj dla Taty, a przede wszystkim zdrowia, bo to że ma pociechę z córki, jestem pewna :)
Pozdrawiam ciepło i smacznego! ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj Aguś ;:196
Właśnie wczoraj opowiadałam mojej mamie o Twoim cudnym ogrodzie i jego historię, była oczarowana i pełna uznania dla pracy jaką w niego wkładacie ;:180 Zdjęcia ją zachwyciły i nie wierzyła, że Wasz ogród ma 6 lat ;:oj I tak właśnie spędziłam wieczór na lekturą Twojego wątku :lol:
Dziękuję za życzenia dla Taty, mam nadzieję, że impreza się uda bo dołożymy wszelkich starań aby tak się stało :wink: Czy ma pociechę ze mnie to nie wiem :wink: , ale chcę tak żyć aby nikomu nie przysparzać problemów i pomagać jeżeli taka potrzeba istnieje, po prostu staram się być dobrym człowiekiem...Tyle bo mnie na jakąś filozofię wzięło ;:219 Jeszcze raz dziękuję za przepisy ;:196
Miłej niedzieli Kochana ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Miłego dnia Grazynko...ciesze się ,ze mnie sciagnełas do twojego swiezuskiego ogrodu..... ;:173
A jakich przepisów sie naczytałam,az mi slinianki zaczeły pracowac, mumie musze machnac jak nc...bo mnie bedzie dreczyła wyobraznia :uszy
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dorotko mi już pracują na najwyższych obrotach od wczoraj jak zaczęłam to wszystko przygotowywać :lol: Ale cierpliwość to nasza- ogrodników bardzo dobra cecha :lol: i w tym momencie bardzo potrzebna :wink: Wieczorem powiem jak smakowało :wink: Miłej niedzieli!
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko :wit
To dzisiaj cię czeka imprezka :D Wszystkiego naj, naj dla tatusia :D Same pyszności przygotowałaś. Kociołek mi się marzy, jakiś czas temu widziałam w Auchanie, solidnie zrobiony, duży, bo 7,5 litra. Teraz co tam jestem, to sprawdzam czy jeszcze stoi :;230 Musze go kupić :wink:
Kochana fotki śliczne, azalie pokazują co potrafią i ślicznie kwitną ;:oj Kompozycje donicowe ;:215 Jak mi się podobają trawy.......
Miłej niedzieli ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Miły dzień przed Tobą w gronie rodzinki i wszystkiego dobrego dla jubilata z okazji okrągłej rocznicy ;:304 ,ogród i kwiaty cudowne ;:215
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko jak udała się imprezka? Jedzonko smakowało? Tatko zadowolony?
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Grażynko co tam u Ciebie :?:
;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dzień dobry we wtorkowy deszczowy poranek...
Pogoda pod psem :cry: pada i ma padać przez najbliższy czas, ciemno jak w d... i zastanawiam się kiedy będzie prawdziwe ;:3
Impreza urodzinowa była super, wczoraj były jeszcze poprawiny i cieszę się, ze chociaż pogoda dopisała :wink: Tatuś zadowolony na maxa :lol: i zastanwaiał się co musi wymyśleć mamie aby ją zaskoczyć na jej urodzinki :lol:
W ogrodzie bardzo mokro, nawet nie ma możliwośc skoszenia trawki, która jest już bardzo duża ;:219
Reniu dziękuję za życzenia dla tatka ;:196 Zgadza się pyszności były, uczucie sytości czuje do dzisiaj a sałatka z przepisu Aguniady - przepyszna :lol: ociołek też uwiebiam, szczególnie taki przypieczony ;:167 Cieszę się, ze podobają Ci się moje kompozycje, mnie również, dopiero teraz zaczynają pokazywać swoje piękno ;:333 Reniu mam nadzieję, że w dalszym ciągu planujecie z Agą przyjazd :lol: ;:65 Buziolki ;:196
Gracha dziękuję za tak miłe słowa!!!
Moniu impreza udała się na całego, nawet pogoda dopisała co teraz na wagę złota! Tylko chyba ze 2 kilo więcej mam ;:219
Aguś Kochana witaj ;:196 W zasadzie to nic nowego nie mogę powiedzieć co sie dzieje w moim ogrodzie bo przecież ten deszcz jest obłędny :evil: Kawa musi być codziennie bo lecę przez ręce, ciągle śpię ;:19 Najgorsze, że prognozy nie są obiecujące :roll: Ten rok to naprawdę wystawia naszą cierpliwośc na próbę, nie sądzisz?? U Ciebie pięknie zielono, cudowne kompozycje a ja w dalszym ciągu szukam donic na zioło i nic mi sie nie podoba, niby jest tego wszystkiego od groma a ja nie mogę sie zdecydować... Pijemy kawusię ;:304

Miłego dnia wszystkim życzę....
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pijemy pijemy ;:304 ja też bez niej już nie potrafię funkcjonować. Ciąglę chodzę senna :roll:
Z doniczkami to tak już jest jak mi się coś podoba to ceny zawrotne albo najwyraźniej w świecie nic mi się nie podoba.
Ja od 2 lat szukam skrzynki ceramicznej w kololrze cegły i co szukam dalej :;230
Cieszę się że impreza urodzinowa tatka się udała ;:138 organzacja przebiegała pełną parą a więc jak mogło się nie udać.
Nawet nie wiesz jak się cieszę że tak myślisz o moim ogrodzie :oops: Niech ten deszcz wkońcu przestanie padać bo mam dość tej szarugi i ciągłych ciemności.
Ściskam mocno ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Tylko czy ta nasz kawa to coś daje??? ;:306 Chyba podświadomośc bierzę tu górę ;:173 Dokładnie mam to samo z tymi donicami jak coś jest to ceny zabójcze ;:oj a reszta beznadzieja.... Ten deszcz Aga mnie bardzo denerwuje bo nie oglądniemy się i za chwilę jesień :evil: ale nadzieja cały cza się tli więc czekam na ;:3 i na Ciebie ;:65
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Z miłą chęcią wspadłabym nawet już i przyjechała ale droga mnie torchę przeraża.
Co do pogody to też mam takie mysli jak Ty ale trzeba mieć nadzieje na ;:3 lato.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Ja piję kawę, bo lubię - absolutnie nie działa na mnie pobudzająco.
Pogoda za to wciąż w kratkę... zwykle poranek jest ładny, a popołudnie burzowe, z wielką wodą... mam już serdecznie dosyć takiej aury i z wielką przyjemnością zmyję się stąd na całe dwa tygodnie pogody gwarantowanej...
Grażynko, cieszę się, że przyjęcie dla Taty się udało ;:196
Tobie życzę dobrego dnia!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Hej Grazynko. imprezce udanej ;:63 I pogoda wam nawet sprzyjała...super, niedziel abyła wyjatkowa... ;:173
U mnie niemalze ciagle pada....ludzie ile mozna, do końca tygodnia zapowiadaja opady....ratunku ;:145
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”