A u moich weingarcji - puściutko, nawet jednego pączusia. Czuję się

Widać Mateusz inne majtki nosi
onectica pisze:Widać Mateusz inne majtki nosi
To jest to biedronkowe z zeszłego roku, na które też był taki szał na forumInez pisze:A czy to Gymnocalycium damsii var. tucavocense to jest to co kupiłeś w tamtym roku?
Ależ szałczarny pisze:Ja Cię, a Tobie się trafiła Aylostera 'Pink Champagne'. Zamawiam kawałek :]
Mammillaria zeilmanniana to również kaktus, który raczej do bycia rarytasem ma daleko i można go spotkać w wielu kolekcjach. Podobała mi się od zawsze ta mamilarka i chciałem mieć taką u siebie. Widząc ten egzemplarz w markecie i wiedząc, że na moim stanowisku dla kaktusów roślinki fajnie dochodzą do siebie stwierdziłem, że dam roślinie drugie życiesokolica pisze:Z mamilarii zrobiłeś kaktusa. Aż się dziwię, że takie paskudztwo kupiłeś. Jej stan z dnia zakupu nie jest najlepszy. Co Cię skłoniło? W każdym razie teraz to jest piękna roślina.
Pączki na gymno faktycznie malutkieNie licząc baldianum. Ale Ty chyba późno bardzo wszystko podlałeś... To jeszcze miesiąc czekania, jak nic. A jak słońca będzie tyle, co do tej pory to i do dwóch dobijesz
Jakbyś był u mnie i zrobił zdjęcia mojemu G. damsii