Witajcie wieczorową porą
welkam,
Bożenko,
justus27 dziękuję
Monia mnie też kusi smagliczka

codziennie ją oglądam u Pani handlującej kwiatkami i tylko jej dziwny charakter odstrasza mnie od kupowania. Na złość, codziennie przejeżdżam obok niej

Ale na szczęście jest niemiła
Agatko też nie mogę się doczekać zbiorowego kwitnięcia
Blueberry fuksjom nie mogę się oprzeć..Nie wiem co mnie naszło w tym roku, że poluję na każdą jakiej nie mam
Paulii coraz więcej kwiatków kwitnie..Im więcej słoneczka tym więcej pączków

Zawsze z rana biegnę na balkon i oglądam co tam się pojawia
georginjaUda Ci się z fuksjami

Będę je miała drugi rok i naprawdę są cudne i bezproblemowe. Z begoniami będę próbować, bo w zeszłym roku już chyba były "pozarażane" jak je kupiłam, i całe lato mi gniły, rosły, później znowu gniły i troszkę się boję, bo w tym roku postawiłam na begonie, ale jak na razie rosną pięknie

Przynajmniej sama je wyhodowałam, więc jest nadzieja
Podglądam Cię cały czas bo czekam na niecierpka
Bazyliaa super się odpoczywa, tylko miejsca za bardzo brak :)Zawsze pijam kawę na stojąco, bo parapet zajęty i wszędzie zielono i kolorowo

Ale co tam..Mogę sobie postać jeśli jest co podziwiać

Dziękuję
Dziś przesadziłam kolejne kwiatki. Została mi tylko jedna skrzynka balkonowa i wysadzić tunbergie, kobeę, fasolę i chmiel japoński. Później posprzątać balkon i jakoś to rozlokować by zrobić troszkę miejsca:) Troszkę mnie przeraża to, że zostało mi trochę sadzonek i nie wiem co z nimi zrobić..A nie wyrzucę
Mam nadzieję, że jutro obudzi nas słoneczko i pojawią się nowe kwiaty. Pelargonie szykują się do kwitnięcia i begonie
Spokojnej nocy