Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Grażynko ja praktycznie już mam już wszystko zrobione,dziś wysypałam 11 worków kory pod rośliny,nawozy już zostały dostarczone,oprysk pierwszy zaliczony.Została mi tylko wertykulacja trawnika ,ale to działka mojego męża :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kochana jak tam po weekendzie?
;:168

P.S. wiesz że my o tym przyjeździe mówimy naprawdę serio ;:224
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Halo halo Grażynko :wit Gdzie się podziewasz ;:303
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie dziewczyny znad sterty papierów, bo to przecież termin rozliczeń nadchodzi więc mam co robić ;:224 Cała rodzinka martwi się abym nie narzekała na brak pracy.. ;:306 i tak od jedengo zeznania do drugiego... ;:224 Wczoraj praktycznie byłam tylko do 11.00 bo miałam wypad do dużego cetrum ogrodniczego ;:333 Powiem Wam, że nie wiem czy tak wszystko podrożało bo ceny były tam zawrotne ;:202 Przyjechałam z niczym więc sobie wyobraźcie ;:202 U mnie pogoda cudna ;:167 wszystko zaczyna budzić się do życia a ja tylko z aparetm latam ;:306
Oluniu mam nadzieję, ze prace wykonałaś ;:333 Buziolki ;:196
Aguniu kochana po weekendzie ok ;:333 Większośc spędziłam na krzesełku podziwiając budzącą sie przyrodę i troszeczkę korzystałam ze słoneczka ;:333 Na propozycje przyjazdu czekam ;:65 widzę, ze najbliższe spotakanie w Goczałkowicach ;:224 Już sprawdzałam na mapie, trochę mam km jak na jeden dzień bo 308 :shock: ;:145 Moze wybierzecie się bliżej ?;:168 ;:196
Witaj Moniu jestem ale sama widzisz, kurcze ta robota jest nie do przerobienia ;:223 A jaki dzionek u Ciebie i jak samopoczucie? Mnie coś główka dzisiaj ćmi ;:224
Miłego dzionka Wam życzę i dziękuję, że jesteście ;:168
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, jestem i pozdrawiam... ze wszystkim pracami sobie poradzisz, korzystaj z ładnej pogody ;:196
Miłego dnia Ci życzę.... tu pokropiło rano, a teraz już słonecznie :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Skąd ja to znam ;:224 wszyscy na ostatni moment :;230 a jeszcze w pracy ostatni dzwonek na VAT ;:219 człowiek musiłby się sklonować aby wszystko ogarnąć. Odpoczywaj kochana i delektuj się przyrodą ;:138
Kochana co do przyjazdu myślimy intesywnie z Renią ;:224 a do Goczałkowic to masz sporo km. Taką odległość ma tylkio sens na cały weekend np. od piątku do niedzieli, prawda?
;:168
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Cześć Grażynko :wit
Oznajmiłam mojej rodzinie, że może być tak, iż się wyrwie na dwie nocki z domu.............jaki był bunt :lol: Nasze spotkanie siedzi mi w głowie......może się uda ;:168
Co tam słychać w ogrodzie?
Spokojnej i słonecznej środy ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dzień doberek :wit Kurcze tyle sie opisałam i wywaliło mnie z FO więc spróbuję jeszcze raz :lol: U mnie dzisiaj coś troszeczkę pochmurno chyba spadnie deszcz ale to dobrze bo jest bardzo sucho :lol:
Aguniadko witaj ;:196 Cieszę się, że taki doskonały ogrodnik zagląda w moje skromne progi ;:180 Prace ogrodowe u mnie trwają ale nie z takim rozmachem jak u Ciebie ;:173 Czekam na kwitnienie Twojej cudnej hortensjowej rabaty ;:333 Miłego dnia!
Aguś taka już nasza ta praca papierkowa :lol: Dzisiaj kolejny dzień z PIT-ami ale najbradziej rozwalają mnie fv do VZM ;:219 ale dam radę... ;:108 Myślcie z Renią intensywnie ;:65 Ja planuję urlop w lipcu, a Ty?? Co do Goczałkowic to za daleko jak na jeden dzień, ale bawcie sie dobrze ;:196 Jaki dzionek u Ciebie?
Reniu bunt zawsze jest ale z czasem słabnie i jest ok ;:306 Mam nadzieję, że uda nam się spotkać ;:168 ale byłyby pogaduchy ;:oj chyba do białego rana :heja a ogród czeka na wybuch zieleni ;:oj a ja razem z nim ;:oj Reniu piękną masz altanę i cudne okazy różaneczników ;:167 Buziolki ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja urlop planuję dopiero na przełomie sierpnia i września....ale myślę że wypad do Ciebie to wchodzi w grę weekend zaczęty od piątku :D myślimy myślimy ;:224
Dobrze że my w biurze nie robimy VZM-ów ale nie lubię tego bardzo a wszyscy znajomi i rodzina to chcą bo ma oczywiście im kto to zrobić.
U mnie od rana piękne ;:3
Uściski ;:168
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko, bardzo ci dziękuje ;:196
RH to moja dawna miłość, teraz już troszke osłabła, bo odkryłam też inne rośliny, ale dalej są bliskie mojemu ;:167 Namiot ciesze się, że ci się podoba ;:168
Dlatego właśnie juz teraz rodzince powiedziałam o moim ewentualnym wyjeździe.......mają czas, żeby sie z tą myślą oswoić :lol:
;:196
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko, widze, że na maxa zaległaś przy papierach ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, pozdrawiam, zapytowywując co u Ciebie, i życzę produktywnego weekendu w ogrodzie ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dziewczynki kochane na razie przygotowywuję się do startu w maratonie (wypełniam wszystkie dokumenty) na 3 maja więc na spokojnie odpowiem Wam wieczorkiem :wit Buziaczki dla Was ;:196 i dziękuję że jesteście ;:167
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wywołana Grażynka się pojawiała ;:168
Wiedziałam że coś planuje i nas zaskoczy ;:oj maraton mówisz ;:224 jestem pod wrażeniem twojej duszy i ciała sportsmenki ;:138
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie kochane wieczorową porą;:196 W zasadzie dopiero wróciłam z ogrodu, bardzo sucho jest więc podlewanie obowiązkowe ;:108 ale jakże przyjemne... Wszystko budzi się do życia i jakby prosi o wodę... Na weekend majowy przewiduję obsadzanie donic przed domem ale koncepcji konkretnej brak ;:224
Reniu witaj ;:196 Tak masz rację, papiery nie do przerobienia ;:173 ale tak sobie pomyślałam, że jak skończy się ten kwiecień to w nagrodę pobiegnę sobie w maratonie 3 maja :uszy Po zmęczeniu psychicznym czas na zmęczenie fizyczne i będzie ok ;:215 Na razie zbieram drużynę do kibicowania, żebym nie padła ;:224 :lol: Buziolki ;:196
Aguniadko - Perfekcyjna Pani Ogrodniczko weekend będzie na pewno produktywny wysiłkowo, budzik nastawiony jest już na 5 rano i ruszam na trening :tan a ogród to następny cel, a wieczorem planujemy ognisko ;:215 Miłego weekendu ;:196
Aguś oj tam jaka ja sportsmenka ;:131 To tylko mała odskocznia od codziennych problemów i dawka pozytywnej energii :uszy Nie wyobrażaj sobie nie wiadomo co :lol: ciało sportowca to może za parę lat ;:224 A moja duszyczka - sama wiesz podobna do Twojej ;:167 ;:168 Jakie plany na weekend??
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”