Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Ech, fajna ta Twoja dieta, że nawet czerwone wino można :) Przy tak intensywnych ćwiczeniach to pewnie już kaloryferek na brzuchu masz? U mnie tłuszcz powoli zanika i już widzę, że bedzie co zwijać, żeby w te ciasne dżinsy upchnąć :twisted:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś trzymam kciuki za efekt bodziszkowy ;:215 One szybko dostaja kopa i rosna w fajne kępiochy ;:108 Ja juz posadzłam troche róż, dziisiaj kolejne ...a poza tym ide spróbowac wypic kawke porannna z moim sasiadem kosem ,Baj miłego procowego czwartku...he juz juro piątunio ;:130
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

wiosenne podniecenie wyczuwam :wink: Paki z roślinami i sadzenie. ;:224 ;:224 ;:224 Jak ja to lubię , zwłaszcza jak rośliny ładne. Od M nie miałem jeszcze , nie wiem jak jakościowo . Od F w ubiegłych latach zamawiałem, najwyższa półka . Opakowanie i jakość roślin ;:215
Miłego dzionka ;:3
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16

Post »

Aga jeśli Twoje bodziszki wyglądają tak jak moje od P. Marka to jest bardzo duża szansa na łan bodziszkowy, kłącza są spore i myślę, że sezonie dadzą czadu. Niestety wczoraj gdy na szybko zraszałam kłącza odkryłam, że jedna z moich jeżówek ma zapleśniałe korzenie, nastawiłam wyciąg z czosnku, ale nie wiem czy uda mi się uratować. Zła jestem bo to moje kolejne podejście do jeżówki Hot Papaya, a bardzo mi się podoba ta jeżówka...
No i dziś czeka mnie nie odwołalnie sadzenie, a marzę, żeby wcześniej dziś iść spać :twisted:
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzień dobry, mili goście!
Poranek w Warszawie piękny... przebiłam się przez mgły na peryferiach, a już w samej stolycy wychodzi mocne słońce nad lotniskiem Okęcie. Może to będzie udany dzień?
Muszę dziś kupić ze dwa worki ziemi, bo czas rośliny przesadzić do doniczek :)
Mogę te wszystkie bodziszkoowo-różano-świecznicowe łany trzymać na zewnątrz, prawda?

Lesiu, w takim razie jest duża szansa że wieczorem, bo wnikliwszemu przyjrzeniu się kłączom odszczekam pierwsze wrażenie ;-)
Muszę wsadzić czym prędzej bodziszki do doniczek i chuchać i dmuchać by szybko rosły.
Ten wyciąg z czosnku powinien pomóc na pleśń. Może dodatkowo spryskać korzonki fungicydem?
Czeka nas ta sama czyność dziś po pracy - jakże przyjemna :)
Tadziu, super, że F. tak dba o jakość sadzonek, ich spakowanie - tym pokazują szacunek dla klientó, prawda? Jej, nie mogę się doczekać przesyłki i sadzenia. Trudno się dziwić podnieceniu, prawda? Miłego!
Doris, kciuki się przydadzą. Mam rośliny, a rabata jeszcze nie przygotowana, ale jak tu cokolwiek robić kiedy śnieg zalega.
Posadziłaś róże do donic czy do gruntu?
Miłego czwartku, z kosem za pan brat :)
Pat, o kaloryferze na brzuchu jeszcze mowy nie ma, ale kiedyś moze się uda zarysować choć kształt? ;-)) Póki co ćwiczę i się nie poddaję, chociaż lekko nie jest... wczoraj odczuwałam mały kryzys na bieżni, mimo, że zauważalnie dłużej mogę już biec. Cały czas jednak w sekwencji z marszem. Jak się osuszą drogi i lasy, wyciągam rower i jeżdżę oraz biegam na zewnątrz :)
Wino czerwone na diecie może i mniej wskazane, ale lampka nie zaszkodzi a jak pomoże na psyche :) Miłego!
Nie upychaj jeszcze... samo zejdzie i XS będzie pasować jak ulał... :)

CDN...

-- Cz, 11 kwi 2013, 08:09 --

Ewa, w takim razie nie martwię się niewielkimi rozmiarami bodziszków. Na pewno urosną, a efekt łanu jak nie w tym, to następnym sezonie będzie :)
Bogna, to ja będę czekać na wieści :)
Kasiu, jak Twoja głowa dziś? Cieszę się, że jesteś zadowolona z paczki z roślinami :)

Dieta trwa... dziś w menu:
ŚNIADANIE: szynka z ogórkiem kons., papryką i oliwkową ciabattą mini
DRUGIE ŚNIADANIE: jogurt nat. z malinami i musli
OBIAD: kotleciki z kurczaka z brązowym ryżem i marchewką
PODWIECZOREK: kisiel
KOLACJA: sałatka z serem brie, wędzonym indykiem, warzywami i winegretem

Wieczorem jak zwykle bieżnia i porcja ćwiczeń.

Miłego dnia Wam życzę!
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Agunia, zakupy nieogrodowe wyszły mi takie sobie. Normalnie człowiek chce wydać kasę a nie ma na co :roll: Kolekcje ubrań w bydgoskich sklepach to chyba resztki resztek zbierane ze wszystkich sklepów Europy a później jeszcze Polski. Już nawet prawie kupiłyśmy sukienkę z najnowszej kolekcji ekskluzywnej sieciówki, ale jedna była brudna od szminki, inna od błota ;:224 No masakra. Jednak szkółking jest przyjemniejszy, bo ZAWSZE coś się kupi ;:215 Czytam, że dieta i ćwiczenia idą pełną parą. Super! Zazdroszczę samozaparcia.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16

Post »

Witam Cię ;:3 Aguś, choć słonka u mnie nie ma :wit
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko Twoje menu brzmi jak przygotowywane przez firmę cateringową jest tak urozmaicone, że chyba przygotowując potrawy chcesz zagłuszyć głodek. Ciabattę pieczesz czy kupujesz?
x-ag-a
---

Post »

Marysiu, podążam za dietetycznym instruktażem, dlatego menu jest urozmaicone. Ciabatka była kupiona... nie mam na tyle czasu, by absolutnie wszystko przygotować tymi ręcami ;-) Uczucie głodu mam, ale do wytrzymania... poza tym najgorzej było pierwszego dnia - teraz już luz.
Małgosiu, witam Cię serdecznie! U mnie słońce schowało się za chmurami, szkoda!
Magda, powiem Ci zupełnie szczerze, że nie przepadam za ciuchowymi zakupami... męczą mnie jakoś te nasze sklepy, a ubrania często wyglądają jak wyciągnięte z czyjejś szafy - wygniecione, nieestetyczne... Ech, zdecydowanie wolę szkółking :)
Dietę i ćwiczenia póki co się udaje utrzymać i samą siebie trzymać w ryzach. Mam nadzieję, że wystarczy mi silnej słabej woli do kontynuowania tych zamierzeń mozliwie jak najdłużej. Miłego!
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Agus podziwiam Cię za wytrwałość w ćwiczeniach i diecie ja jednak jestem za leniwa. Bardzo mi pomógł fitnes na który chodziłam i zgubiłam trochę kilogramów teraz syn namawia mnie do biegania i pewnie zacznę w przyszłym tygodniu a od wtorku chodzę na jogę bardzo mi się podoba ale zajmuje dużo czasu.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tak czy tak naprawdę podziwiam ;:196 a czy Pan M też uczestniczy w diecie?
Dobrego dnia :!: Ten w pracy szybko przeleci, bo perspektywa pogrzebania w ziemi przyjemna!
x-ag-a
---

Post »

Jolu, muszę być wytrwała w postanowieniach, bo niechciane kilogramy nabyte zimą uwierają mnie mocno. Lubię czuć się lekko. W ogrodzie przeszkadza nadmiar... Do biegania namawiam - pracują wszystkie mięśnie, spala się dużo kalorii, a przy okazji pracujesz nad kondycją! I to nic nie kosztuje :)
Marysiu, dzięki... PanM jest na diecie od kilku miesięcy, odchudzony już o 11kg :) Również dobrego dnia!
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Witam Aguś słonecznie i wielkie brawa za wytrwalość.
Powiedz , czy Ty te posilki przygotowujesz poprzedniego dnia na następny?
Niektóre wymagają poświęcenia sporo czasu na przygotowanie , zwłaszcza te obiadowe.
Na pewno są apetyczne !
Pozdrawiam! ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Agunia u ciebie jeszcze śnieg :roll: ale to chyba jeakieś niedobitki nie :wink:
Ja sadze do gruntu, donicowe dopiero przyjadą :uszy
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Cześć Aguś, myślałam że tamten wątek otworzysz jak przejdzie przygnębienie a tu nowy ;:oj
Ja wczoraj posadziłam roślinki od pana Marka do doniczek. Zostały mi jeszcze alstromerie ale do nich muszę kupić kwaśna ziemię... Wczoraj wieczorem sadziłam a już dzisiaj kilka zielonych na wierzchu... ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”