Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Post »

Z wielka przyjemnoscia obejrzałam róże. Nie dość, ze piekne kolorki, to jeszcze parę z nich kupiłam jesienią ;:138 Miło pomyśleć o tym, a nie o tym, co mam za oknem :evil:
Jak tam sunia? Mój Okuś był u fryzjera i wyglada cudnie ;:167
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kurczaki Aga...juz nie moge sie doczekac tych róz no ...jeszcze po tym co mi zaserwowałaś ;:65
Szekspirek posadzony ...ale głowie sie bardzo jak wpasować Red Leonardo ;:219
Ucałuj Robala ;:303
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zgadnij, kto jeszcze miał dziś rano -17 ;:223 Przyłączam się do wyjącego stada-choć będę wyć do słońca, bo mam 8-) Wolałabym może jednak buro, a poniżej -10 stopni. Mogę sobie chyba woleć?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Hahaha...widzę, że macie coraz bardziej bojowe nastroje :D
U mnie też zima trzyma się "zębami i pazurami", ale stwierdziłam, że nie dam jej tej satysfakcji i jakoś przeboleję te kilka dni.
Zresztą takie zimy, to pikuś. Pamiętam, jak mi śpiki zamarzały, kiedy o 5 rano szłam na pociąg ;:306
Teraz zajmuję się przesadzaniem roślin domowych, a i coś niecoś kwitnie mi na parapetach, więc jest git.
Aguś jeszcze tylko chwilka i znów zanurzysz twarz w kwitnących różach ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
janinka-n
200p
200p
Od: 20 lut 2013, o 19:18

Post »

Witaj Agnieszko.Siedzę u Ciebie w ogrodzie od dłuższego czasu i nie mogę wyjść z podziwu.Masz CUDOWNIE.,to jedyne co mogę powiedzieć.
Roślinki przepiękne ,róże cudo .Czasu by brakowało na wydawanie ochów i achów.Pięknie i to wszystko co, mam do powiedzenia.
Jak zacznę swoją wiosenkę u siebie ,będę wpadała z pytaniami i zamęczała Cię jako znawczynię ,bo przyznam się bez bicia ,że nawet
wsadzanych u siebie roślinek nazw nie pamiętam. :oops: ,Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę szybkiej wiosenki.
Janka
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś do wycia się nie dołączę bo mi czapka nap.... że aż dymi :twisted: i każda emocja jest niewskazana nawet taka ;:145
Wolny dzień w 'żłobkolandii' a ja nawet myśleć nie umiem ;:219
Taki protest jaki pokazałaś to mi się bardzo podoba ;:215
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Ale mi się cieplutko zrobiło.....takie energetyczne fotki, a ja od rana mam wisielczy nastrój....
Od razu lepiej :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Weszłam do Ciebie, Agu, i jeszcze szybciej wychodzę. Nie lubię wycia, nie akceptuję Waszych wilczych zwyczajów ;:185. Jest tyle sposobów pobudzenia optymizmu, to przecież jeszcze tylko kilka dni. Wyjcie beze mnie.

Mnie tam jest wesoło i ;:3 mi świeci - Jagoda
PS. Dobrze, że choć te róże wrzuciłaś...
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Aga, nasze wycie i płacze nic nie dają do tej pory...więc takie stanowcze i kolorowe NIE... jest ostatnią szansą :D
Ja wczoraj i dzisiaj widziałam z samego rana pojedyncze promyki...to była chwila moment... ale widziałam je na własne oczy ;:224 ;:3 Więc miejmy nadzieję, że już niedługo znów będziemy się delektować kawka na tarasach :D Jak tylko wróci wiosna, to melduje się u Ciebie ;:40 ;:128
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Małgosiu, zapraszam :) Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zapomnimy o zimie... póki co, ponoć do niedzieli ma być z nami...
Widziałam kawałek Twojej przyszłej pergoli! Fajnie się zapowiada!
Droga Jagi, rozumiem Twój dobry nastrój, zwłaszcza przy przyświecającym słońcu... W Warszawie niestety pogoda wygląda zgoła inaczej, a nasze wspólne wycie spowodowane aurą, jest moim zdaniem całkowicie usprawiedliwione. Nie potrafię zawsze odpowiadać, że jest 'fine', skoro nie jest... Obserwowanie zimy przez okno być może nie drażniłoby mnie aż tak, natomiast spędzanie trzech godzin w podróży by dojechać do biura a potem z niego wrócić, skutecznie psuje humor. Plus ten wielotygodniowy brak słońca...
Zapraszam więc wraz z wiosennym podmuchem optymizmu, który na pewno we mnie wstąpi i może przestanę odstraszać gości ;-) Tyle mam na swoje usprawiedliwienie :)
Asiu, cieszę się, że choć trochę pozytywu w Twój dzisiejszy nastrój wniosłam pokazanymi różami ;:196
Majutku, tulę biedną głowisię.. wiem, że u mnie byłoby to samo, gdyby nie tabletki - dzięki nim się trzymam... życzę, by szybko ból minął ;:168
Janko, szalenie mi miło, że spośród wielu ogrodów na forum właśnie mój wybrałaś do dzisiejszych odwiedzin i jeszcze obdarowałaś tyloma pochlebnymi słowami - dziękuję! Jeśli tylko będę mogła w czymś doradzić, to będę szczęśliwa - śmiało pytaj :) Zapraszam Cię serdecznie i pozdrawiam, A.

CDN...
x-ag-a
---

Post »

Iwonko, bardzo dziękuję za pocieszenie - tego mi dziś trzeba! Może powoli zajmę się kwiatami domowymi i jakoś upłynie ten czas oczekiwania na wiosnę... pozdrawiam Cię gorąco!
Ewa, słońca szczerze zazdroszczę, ale już tych -17st. mniej... u mnie tyle maksymalnie było zimą i za powtórkę dziękuję... ciekawam co dla nas prognozują na tę noc. Trzymaj się ciepło!
Doris, kombinujemy z Kasią, żeby się zobaczyć, ale może być ciężko - napięty czas, korki na drogach i wzajemne zobowiązania... może się jednak uda wypić wspólnie kawę :) Red Leosia też kupiłaś?
Aniu, witam zimowo... Widziałam Twojego Okusia - bardzo elegancki i puszysty z niego chłopak ;-) Nasza Sara szaleje bez opamiętania, słodka jest jak śpi ;-)) A tak bardziej serio, to bardzo wesoła sunia, wnosząca dużo radości a na pewno zupełny brak nudy;-)
Grażko, cieszę się, że skorzystałaś z różo-terapii :)
Aniu, W.Shakespeare jest cudowną różą - ma absolutnie zniewalający kwiat :)
Marysiu, tak jest - zimie mówimy zdecydowane NIE!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Red Leoś mnie uwiódł skubany...no czaruje jak nie wiem co ,,....a teraz sie głowię ,gdzie go tu wkomponowac.bo on czerwony skubany...a czerwieni miało u mnie nie byc.... ;:124 Chyba wyladuje z Piano i Eye opener i Schow me music...tylko czym by tu je poprzeplatac.... ;:219
Tak słyszałam ,ze masakrycznie sie wam jezdzi w stolycy ;:131 No to dobrej drogi ,bez wnerwa ...moze uda wam sie z Robalkiem :uszy
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

No okropnie się ta zima ciągnie, okropnie!!!! Niby tylko do końca tygodnia, ale czas się jakoś wlecze...
Chyba dziś się zabiorę za wysiew pomidorów i papryki.
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Aguniu ...witaj ...między gotowaniem obiadu , a kukaniem na FO .... ;:196 .
Takie widoki ...Twoich róż ...niczym z ogrodu Austina - to nic innego , jak terapia na to badziewie białe za oknem ...już mnie skręca ...więc ukręcam broszki ...kurcze , lada dzień ma przyjść czesanka , to polecą kolejne szale ...normalnie mnie pokręcić chce ...
Aguś ..to moje różyce , które wybrałam - kupiłam , co o nich myślisz ?
Bonica 1 x
Camelot 1 x
Gartentraume 1x
Uetersener Klosterrose 1 x
Stephanie Baronin zu Guttenberg Rose 1x
Aachener Dom 1 x
Kortersen 1 x ...
Shogun 1 x ...
New Dawn 2 x
Isabel Renaissance 1 x
Baronesse 1 x
Grand Mogul 1 x
Aida wielokwiatowa 1 x
Burgund wielkokwiatowa 1 x
Rozalia pnąca 2 x
Chopin 1 x
Pomidory mi wschodzą , lobelie , kobea , a surfinia ani myśli ... ;:oj ...podobnie i Quamaclit Lobata .
Ściskam w ten podły czas ... ;:168 ;:167 , żeby chociaż jeden promyk sie pojawił i ogrzał serca nasze ;:145 .
x-ag-a
---

Post »

Jagódko, witam w ten zimowy dzień... nie znam wszystkich Twoich wybranek, ale wybór tych które znam, jak najbardziej popieram. Myślę, że konsultowałaś wszystkie, czytałaś o nich, przeglądałaś informacje... To będzie dobry wybór :) Niech się ta zima już skończy, bo oszaleć można... ja zaraz ruszam do domu... miłego wieczoru!
Doris, widzę purpury w towarzystwie mgiełki wilczomleczu Diamond Frost bądź białej gipsówki oraz granatowej szałwii omączonej - towarzystwo kwitnące bez przerwy, co nie jest bez znaczenia...
Dominiś, ja też wysiewam pomidory... chyba dam na mszę za nie :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”